Ništa ti ne znaš, a? Pa čemu onda takve reakcije i instant pucanje po šavovim. Pa i da sam u krivu...

E..ajmo reći da ti vjerujem... a kako to da si od 700-tinjak aktivnih članova foruma upravo ti našla dužna polupati
Prijavi moderatoru gumbe pored svakoga posta protiv Ivice u ovoj temi? Sve to skupa su mi dovoljne indicije s kime razgovaramo... Nisi na forum-hr-u i ne mislim brisati postove zato jer se tebi ne sviđaju jer znam tko si bez obzira koliko uskličnika i upitnika nalupala... svatko odgovara za ono što kaže, pa taman da je i za MUP.
I usput, čisto za moju znatiželju... usporednim sutra ujutro s kolegom ip adresu s koje trenutno pišeš dali je s nje postavljen onaj novi oglas na oglasnik.hr s angelfishovim brojem mobitela.

PS. vidim ispoljio se i način pisanja sa ovim duplim točakama poslije svakih par riječi kao na forum.hr-u. Također vidim da je gramatika, semantika i pravopis otišao kvragu u zadnja dva posta (a kao razgovaramo se s uskoro budućom odvjetnicom kako si dotična tepa)
To si ti bila na forum.hr? ili upravo ovdje sada imamo osobno Ivicu

, jesi se preko curinog maila ovdje regao pa mislio da te nećemo prepoznati?