nikakav adsl,zivim u skoli i imam brzi net.Neda mi se objasnjavat jer je nebitno(al fakat je nebitno,da je adsl router u pitanju,povezao bi se bezicno na njega sto i radim jer imam doma adsl,ali ovo je druga stvar).U command promptu sam pogledao dns server od etherneta,upisao sve..laptopi su povezani ali net mi ne radi na oba kompa
Mrezni?kabel(preko njega ima internet a bezicno sam povezao dva laptopa,no to pise i u samom naslovu).
E natjerao sam ga!ali..imam problem!haha!ja imam net a na laptopu u koji je ustekan net,nema!lol pa to se samo meni moze desit
Ovaj put sam ad hoc napravio sa tog laptopa koji ima win xp i povezao lap. Sa win7.
Nesto je tu meni cudno.
Ništa probao sam ovako da imam što manje kablova,ali izgleda da ću morat nabavit hub..ili neki switch ili nešto već pa lijepo ko čovijek povezat
ali ne kužim čemu ad-hoc(kod win 7=setup a connection or network-set up a wireless ad hoc computer to computer network kod win XP je drugačije ali neda mi se to sad no valjda znate o čemu pričam) samo za fajle kad win7 ima opciju za transfer fajla na drugi komp bežično.... mora šljakat i net! i to radi sigurno ali nije mi jasno što je kod mene......a bome nemam ni živaca za sad..nastavim za koji dan

@pamook-pa kod bridge moda moraš napraviti konekciju,recimo ko za dial-up,pa kad se želiš spojit na net moraš kliknit na tu konekciju da se spoji o tome pričam

dok kod routermodea si spojen na net čim se komp upali.