Stijena jeste Diy, opeka lomljena i lijepljena silikonom zatim fugirana... povlaci se ovaj akvarij iz teme u temu neki su ga vec vidjeli, nikako da snjim stanem na noge, bio je namjenjen Tanganyiki jatu Tropheusa pa se izjalovilo, pa su ufurali Malawci, pa i oni otisli itd..itd, pa sam ga htio razljepiti, pa prodati, pa pokloniti i nikako da ode iz mojih ruku...tako da smo prosli dug put ja i ova moja bara i nikako da se smirimo, jednom za svagda a valjda je to tako sa Akvaristikom,
Elem evo ga sada tu je gdje je..Biljni pa sta mu bog da ja sam mu sve pruzio, sto sam mogao pa vidimo. Tema panj iz potoka je na moju zalost prosla lose, nakon tretiranja onih klada manganom i kiselenjem u buretu sa vodom, ustanovio sam da su u jako losem stanju u sredistu, te su bili rizicni za ubaciti u Akvarij i tako su zavrsili vani

Sadasnje grane su nadzene na istom mjestu nekih stotinjak metara dublje u sumi i ima ih koliko hoces u glavnom ima ih na mjestima gdje nezalaze ljudi, grana je sasusena skroz samo je kore bilo na nekim mjestima jako malo, na dodir ruke je otpalo sve.. jer je dobro isusena vremenom, nisam je niti namakao niti bilo cime tretirao jednostavno je malo oprao spuzvicom za sudze onom grubljom stranom bilo je malo boje i to je sve...evo je vec nekih desetak dana u Akvariju nema nikakvih reakcija ko da je tu sto godina...Grab je super.
U glavnom napravio sam jedan mali 100 litras, u kojem uzgajam biljke i zatim ih presadzujem u ogledni, nakon silnog skupljanja kojekakvog bilja te ga pikni tamo te ovamo... u glavnom dok jedno krene drugo propadne, nikako da zabiljim stvar u nekom omjeru da na nesto lici...jer kako sloziti postavku kad nemas bilja, manje bilja vise alge itd...ja mislim da je ovo pun pogodak, ici logikom Rasadnik - Ogledni naravno obezbjediti iste ili slicne parametre da bilje sto manje boluje kada se preseli...ja sam jako zadovoljan i preporucavam ovo svakom pogotovu ko ima problema sa algom u novo formiranim Akvarijima, jer kada ufura masa bilja i krene rasti moze se odmah krenuti sa co2, dobrim svjetlom, makro mikro i sve fura bez problema, jer imas bilje koje ce trositi sve sto mu dajes..pogotovu je jako dobro kombinirati jednu jaku koloniju brzorastuceg bilja, da icrpljuje i posljednje zalihe hrane koje ima i na pretek u novo postavljenoj podlozi itd.., eto to su moja neka zapazanje sta ja znam valjda sam na pravom putu, nakon silnih fula, citanja, kontanja, ulaganja itd ...itd...Sada je trenutno Radijacija u Akvariju nafilovan je sa svim i svacim

nakon mjesec dana ce tek ici ribe u nutra dok ustabilim citavu stvar, naj vjerovatnije Tetre u jednom finom jatu nista posebno.