Da, ispada da je zarazno...ali, eto, tako je ispalo. I, ako se ne varam, Nino G je objasnjavao da je vivarij opceniti pojam...te bi ovo u stvari trebalo zvati Paludarij...ali, vise ni sam neznam

. Nemam ja vode unutra, iako je vrlo...vrlo vlazno.
Kod ocjenjivanja istoga, molim da se u obzir uzme nekoliko (već dobro poznatih) cinjenica. Ja sam malo glupast...uz to brzoplet i smotan...te, terarij je ispao...kako je ispao. Mislim, ja sam zadovoljan(a i moji ukucani) ali, svjestan sam nekih njegovih nedostataka...koje, znam...necu nikada rijesiti

Najvaznije je da je zabicama unutra dobro(mislim...ja se tomu jako jako nadam). Radi se o Dendrobates auratus i, trebalo bi ih biti 5 unutra iako, vise nisam siguran. Jako ih je tesko naci, naime, terarij je 60X60X6 a, one su jaaaaaaaaaako jaaaaaaaaako malene. Isto kao sto je Skorpac rekao...i ja cu se potrudti sto vise pisati o njima kako moje iskustvo uz njih bude raslo. Citao sam jako jako puno...ali, citanje je jedno(uz to...napomenuo sam da sam malo glupast, pa obicno ne razumijem procitano...a, i ono sto sam razumi....brzo brzo zaboravim)a, vlastito je iskustvo nesto sasvim drugo...pa cu se eto, potruditi...sa vlastitog iskustva iznositi zapazanja. Prvo je zapazanje (koje mogu odmah iznijeti) do sada sam se (a imam ih oko 20-ak dana) barem 40 puta prepao da su uginule jer ih nisam mogao pronaci. Drugo je iskustvo...da kada ih nadjem...da se rastopim od srece i...koliko su te zivotinjice simpaticne

Dobro je poznato da ne volim tvrditi ništa...stoga, unaprijed napominjem...da ce svi odgovori na sva pitanja(ako ih bude) biti iskljucivo iz vlastitog iskustva!
P.s.
I sam dan nabavke ovih zabica podsjecace na jedan prelijepi dan...tako da, eto...mislim...da.....ah...sam sam sebi smjesan