Nakon skoro 10 godina opet puštam u pogon ovaj i još nekoliko manjih terairija / vivarija. Sada u njima neće biti životinja, biti će biljni barem dok ne pokažu izvsnu stabilnost i napredak. Ne mislim otvarati novu temu, nastavio bi dalje ovdje voditi dnevnik. Nakon 10g doći ovdje i vidjeti da tema i dalje postoji i gledati što sam složio prije toliko godina u meni izaziva sreću veliku!
Za sada sam još u nabavi bilja te uzgoju istoga, jer toga uistinu puno treba
Ponovno aktiviranje je počelo kada sam za rođendan dobio, sada jako popularne staklenke "samoodržavajućih" biljnih sistema... staklenka je divna 8l zapremine, no treba je napuniti, a prije svaga osmisliti! ... u tim osmišljavanjima desilo se to da sam izvukao stare terarije počep oh čisiti i planirati i njih.. i eto me opet ovdje
Nakon sakupljanja mahovina raznih te ostalog bilja, mahovine sam postavio na podloge da se razmnožavaju dalje, nekoliko grana naselio sa mahovinom i stavio da se to sve dobro primi i zaciklira!
Ujedno sam složio i jedan mini otvoreni vivarij za test bolja te podloge / supstrata koji ću korisititi u terarijima / vivarijima.
Postam dvije fotke, jedna je prikupljena mahovina i lišajevi iz šuma.. a druga je mini vivarij dimenzija 15x10x10cm.