Hvala Vam!
Lampa je od prvih kineskih nano akvarija koji su kod nas stigli. Kučište je alumijsko i vizualno lijepo. Lampa će biti ovako na staklu, odnosno podignuta per milimetara na aluminijskim profilima, ne grije jako, unutra je mislim 12w lampa. Original kineska je zgorila pa sam ubacio drugu.
Pumpa je protočna, o tebi ovisi kaj buš unutra stavio... nekog atmana ili pak nekaj bolje, ja osobno atmana ne bi stavio, jer nemam baš neko pretjerano povjerenje i njega. Nebitno....
Kabelski grijać je ubačen zbog zagrijavanja podloge i samog terarija. Trenutno nije u upoterbi, no ukoliko će trebati dodatno zagrijavati budem ga upalio. Kupiti ih možeš u dučanima koji drže terarističku opremu.
Mirisi, .. uglavnom ako je ventilacija dobra, ne bi trebalo biti problema. Čuj visoka vlaga i tempertaura od 26-28°C daje dosta vlage i isparavanja iz podloge, samim time i određeni miris. No ukoliko luftaš sobu, ne bi tebalo biti problema... meni doma je uvijek, ali baš uvijek odškrinut prozor ... oduvijek

Valjda zato nikad nisam imal sa time problema, a taj vivarij nije jedini u sobi

Vivarij možeš držati gdje got želiš, pa i u WC-u, samo da nije na direktnom udaru sunca.
Ako se malo strpiš... sve češ u detalje vidjeti i pročitati kako sam ga složio.
Zaboravih ... terarij sam narućio od Aqua Tere, sa njima radim več jako dugi niz godina. Cijenu će ti odrediti oni kada im daš dimenzije i debljinu stakla. Ja sam išao na 5mm jer ziher je ziher

.... mala deca čuda rade, pogotovo ako u ruci imaju igračku.