ma sad, financije više manje, nije stanje baš toliko kritično (bar ne kod mene), osim toga, većina skupljih stvari za akvarij je iskeširana tako da sada mi ostaju sitnice i malo po malo.
projekt je "stao" jer čekam ljepše vrijeme, a i službeni blagoslov staraca da donesem akvarij na 3. kat. Ljepše vrijeme (toplije) mi treba jer imam već dogovor s radnom ekipom, oni mi pomognu nosit akvarij, ja častim roštiljem

zainteresiranih kandidata se odmah našlo dovoljno tako da se ne brinem da nece biti dovoljno pari ruku

ali da je sve stalo - NIJE! ja svkodnevno odem pogledati stanje, neku sitnicu popravim, napravim, osmišljavam i smišljam... bez brige, barem imam dovoljno vremena za razmišljanje šta ću i kako ću

nebute me našli više u dijelovima foruma gdje pišu početnici

- do nedavno sam se smatrao početnikom a 3 god. sam u akvaristici, tj i duže ali prvi pravi akvarij sam kupio prije 3 god. i tek kada sam se odlučio na ovaj projekt mislim da sam prestao biti početnik.
Ali čovijek uči dok je živ i grešaka zasigurno bude, ali puno manje nego do sada, a greške su tu da se na njima naučimo...