došao je kao zamjena (tnx malky), a sada mijenja onaj moby dick akvarij... slozen je 30.10. ove godine s potpuno drugacijom idejom koja mi na kraju i nije bila nešto, pa sam danas sve povadila i nanovo slagala ono sto se da presloziti..
dimenzije dna su 30*30cm, a visina 35cm tako da se nema sto izmisljati, a raspolagala sam samo s ovim biljem koje je unutra i zasada ce to biti tako kako je... bacopa bi dobro sjela, al kako sam sve preslozila sumnjam da bi ju sada imala gdje utrpati (ako mislite da bi mogla, recite gdje)...
filter je aquaclear 20, rasvjeta top on dolphin 2x7w štedne i izgleda skroz ok... grijač jos uvijek nisam kupila

... budem uskoro... od stanovnika su unutra samo koze i to testnih 6komada, drze se dobro vec 2tj... ne vidim da im smeta temp od 22C..
trebam li traziti neko tamnije kamenje? meni se bas svidjeo kontrast izmedju kamena i pijeska...
primam sugestije i savjete...
ps: bilje je sada malo objeseno jer se nije okrenulo svjetlu kako bi trebalo... mahovina je tek danas povezana za granu tako da je i ona takva kakva je...