Kolovoz 05, 2025, 04:22:32 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: problemi  (Posjeta: 1104 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Daddy G

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
problemi
« u: Lipanj 23, 2005, 16:56:00 poslijepodne »

Pozdrav svima...Nije me bilo cirka mjesec dana...riknuo komp(citaj:pojeli ga virusi)..

Sto se akvarija tice,takodjer problemi.Imao sam simultani napad bolesti u dva akvarija. Nakon borbe s antibioticima i vitaminima u jednom te vitaminima i antistres tekucinamau drugom stanje se stabiliziralo.

U malom amazonskom, na ramirezima mi se pojavila bijela tocka na glavi.Dva zlatna nisu izdrzala.Preostalog sam okupao u antibiotiku i sad nakon 3 tjedna je skroz OK.

U isto vrijeme se pojavio problem i u vecem akvariju,ribe su nakon jedne izmjene vode dozivjele takav shok da su se danima skrivale,nisu izlazile niti na hranjenja.Taj stres nisu prezivili najmanji brichardi i manji Tropheus duboisi.Ostatak je sad OK,jedino sto je preostali duboisi poceo maltretirat leleupe,pogotovo zenke.Jednoj je vidno pocupao ledjnu peraju.

Srecom, to je sve...nema vise problema
Jarun/Zagreb/Hrvatska
I was looking back to see if you were looking back at me to see me looking back at you

Offline Njofra

• Punopravni član
problemi
« Odgovori #1 u: Lipanj 23, 2005, 19:34:00 poslijepodne »
Ništa pametno tu se nema reč,mogu samo reč što se tiče duboisia i agresive ,znaš za onog velikog od vedrana,pa perinje pa irusnjaka pa sad od mene ,sad je konačno miran jer je u jatu sa svojom vrstom i vjerojatno je zato sretan pa i nije više tak agresivan .Ne neču reč da ga daš meni ,al onda mu kupi bar 7-8 pripadnika njegove vrste jer sam siguran da se ovak neče smiriti nego če biti sigurno sve agresivniji.
I\'VE WATCHED THE MOON GROW OLD

Offline Daddy G

• Punopravni član
problemi
« Odgovori #2 u: Lipanj 23, 2005, 22:28:00 poslijepodne »

Da ti budem iskren,razmisljam o tome da ga dam tebi. Sad kad je sam,pomalo mi ga je zao. A jos vise leleupa jer su ova dva manja u permanentnom strahu.

Ak si za, javi na PM pa ti ga dam. Moj tropheus akvarij ce morat pricekat neko bolje vrijeme.

Kako ide kod tebe,dali se nazire kakav mrijest i jesu li duboisi promjenili boju?

Jarun/Zagreb/Hrvatska
I was looking back to see if you were looking back at me to see me looking back at you

Offline Njofra

• Punopravni član
problemi
« Odgovori #3 u: Lipanj 23, 2005, 23:42:00 poslijepodne »
Pa kod mene je fala bogu sve super,kad je došao ovaj od Irusnjaka prvo je sve iskopao pa je počeo tjerat Pembe,a oče se mrijestit a nema sa kim jer ovi valjda nisu još polno zreli.Sad se je primirio i iako je tri puta veči od ostalih lijepo pliva sa njima i nema problema čudo jedno.A to je valjda to kaj ti velim da je zadovoljan kaj je sa svojo vrstom,ja jednostavno nemogu vjerovat da je to riba koja je ubila jednu frontosu,radila sranja itd.Sad je super i moj i ženin ljubimac.Javim ti se.
I\'VE WATCHED THE MOON GROW OLD

Offline Jurupari

• Hrvatska udruga ciklidofila
  • Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
  • Marko Lenac
problemi
« Odgovori #4 u: Lipanj 24, 2005, 09:19:00 prijepodne »
zahvali vodovodu! nek ti refundiraju ribe

Offline Daddy G

• Punopravni član
problemi
« Odgovori #5 u: Lipanj 24, 2005, 12:42:00 poslijepodne »
A tek za dusevnu bol
Jarun/Zagreb/Hrvatska

Offline perinjo

• Punopravni član
problemi
« Odgovori #6 u: Lipanj 27, 2005, 18:23:00 poslijepodne »
Duboisi...joooj kad ga se samo sjetim...diže mi se kosa na glavi, kako sam rekao tada, koliko je neopisivo prekrasan, isto je toliko prokleto agresivan i nemalo puta sam skoro otišao u šupu po podvodnu pušku i skucao mu harpun među oči...

eto drago mi je da je našao svoj mir...
...I´m learning all about my life by looking through her eyes...