Trebalo bi ti bit dosta, samo koje algare planiraš stavit unutra?
Isto tak zemlja je sama po sebi jaki filter medij i na 200l, ak ne misliš imat puno i velikih riba, bude sasvim dovoljno. Sad je samo pitanje da li misliš mineralizirat zemlju ili ne, jer ako ne misliš vjerojatno buš kroz relativno kratko vrijeme (godinu dana) trebal dodavat još makroelemenata prek vode, naravno pod predpostavkom da ne misliš uzgajat unutra samo kripte i anubijase 
Druga stvar koja je upitna je i zamjena vode, ak misliš redovito mjenjat 50% vode na tjednoj ili dvotjednoj bazi ovaj filter ti bu sasvim dosta, al ako misliš samo nadoljevat ishlapljeno onda bi ja razmislil o još jednom takvom 
- Unutra će sijamci (6 kom), ancistrusi (3 kom), ajmonier (1 kom), Otocinklusi (4 kom) i RCS kozice
- Bilje ide srednje zahtjevno / nezahtjevno (Razne Ludwigie, Rotale, Crypte, Alternanthere, Blixia jap, E. Stellata i Glossa)
- Zemlju ne mislim mineralizirati, ali na 200 litara mislim ubaciti 3 šake lave sa oko 30-40 litara zemlje
- Ph mislim držati na 6.5 a Kh na 4 (30-40% RO)
- DIY CO2 (tek da ga bude kao mali "boost")
- Vodu mislim mjenjati svaka 3 dana 10 % a dno ne mislim usisavati (osim prva 2-3 mjeseca di bi išao na veču izmjenu vode i čistio bi dno)
- Rasvjeta na 200 lit. bi bila oko 150 W (T-8)
Hvala Hento