Srpanj 18, 2025, 17:10:38 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: stigle nove zmijice  (Posjeta: 3538 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Andrijana

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: Zagreb Dugave
Odg: stigle nove zmijice
« Odgovori #25 u: Prosinac 16, 2010, 19:12:44 poslijepodne »
ljudi pomagajte djete mi ima 12 god.A silo želi zmiju a ja mu nedam zbog ocjena on je sad stalno tužan šta da radim

Unaprijed hvala! a neželim mu kupiti zato jer ima loše ocjene i zmiju ne žele moja žena i moj drugi sin
Neću ulaziti u odgojne metode, loše ocjene i sl. ali djeci ne bi trebao kupovati životinje osim ako je i sam ne želiš i ako nisi 100% siguran da si spreman preuzeti brigu o njima. Djeca se ne mogu samostalno brinuti o životinjama, često ih se i zasite nakon nekog vremena i na kraju ispašta sirota životinja koju nitko ne želi i koja je na teret svima. Ja nijednu svoju živinicu nisam nabavila djetetu već sebi, a dijete usput odrasta uz njih i preuzima dio brige o njima... Što se tiče općenito zmije kao kućnog ljubimca, meni su divne i ja svog ne bi dala za ništa...  :)

Offline bogomoljka

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #26 u: Prosinac 16, 2010, 20:18:32 poslijepodne »
andrijana potpisujem  :up:

Offline vrba73

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
« Odgovori #27 u: Prosinac 16, 2010, 22:54:52 poslijepodne »
Jel sam ja lud ili je ovaj lik uletio na dvije teme s pitanjem koje ne samo da nema veze s tim temama nego po meni niti s ovim forumom?!? Moderatori reagirajte!!! Mislim da je ovo pitanje vise za forum RODA koje vole trkeljati o odgoju djece nego za ovaj forum gdje su vecina ljudi ...hm.. djeca! Dakle da li ce netko kupiti djetetu ili ne zmiju, bicikl, loptu, auto, playstation ili whatever.... ako je on/ona dobar u skoli ili ne, kakve to veze ima s ovim forumom???
Predsjednik Udruge Ljubitelja Egzotičnih Životinja

Offline Kisa

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
« Odgovori #28 u: Prosinac 16, 2010, 22:57:02 poslijepodne »
Jel sam ja lud ili je ovaj lik uletio na dvije teme s pitanjem koje ne samo da nema veze s tim temama nego po meni niti s ovim forumom?!? Moderatori reagirajte!!! Mislim da je ovo pitanje vise za forum RODA koje vole trkeljati o odgoju djece nego za ovaj forum gdje su vecina ljudi ...hm.. djeca! Dakle da li ce netko kupiti djetetu ili ne zmiju, bicikl, loptu, auto, playstation ili whatever.... ako je on/ona dobar u skoli ili ne, kakve to veze ima s ovim forumom???

a otiće će u blabla prije ili kasnije.
tj, čim moderator vidi.
jedino mi nije jasno zašto gospodin/gospođa nije samotvorio temu nego se zahaklo za prvu koju je našao
doduše 2...

Offline bogomoljka

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #29 u: Prosinac 17, 2010, 10:04:03 prijepodne »
nemojte se sekirat bezveze :D nije ni prvini zadnji da ovako uljece :D medator to pobrise i gotova stvar

Offline Crna Maca

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 47
« Odgovori #30 u: Siječanj 05, 2011, 19:25:40 poslijepodne »
pa imam tek 16 god.

Bunis se sa 16 ... kaj bi napravio da se nalazis u tom položaju a da ti je godina u duplo ....  :question:   ;)
Samo dobar čovjek može biti sretan.

Offline bogomoljka

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #31 u: Siječanj 09, 2011, 19:43:13 poslijepodne »
ajde sta kukas tek ti je 16