A glede Corallusa Vanja - nije da me nije nikada vuklo ali nekako sam zavrsio na Chondrima te davne 2003. kada su npr Caninusi bile em puno skuplji em svi divljaci. A u principu su dosta slicni Chondri i Caninusi pa ja tako uplaovio u Chondre. Sada kada Caninusa ima i CB i to za ok pare ja sam malo u drugim vodama (otrovnim) ali to ne znaci da jednog dana se nece naci koji Caninus u jednom od terarija. Od mojih frendova ima ih nekoliko koji drze (neki i pare) Caninuse ali onak po par-dva, nitko od njih nije neki turbo uzgajivac.
Baš zato i pitam jel imaš nekoga jer me strah tih divljaka kojih i sad vidim po oglasima ima relativno velik broj, a kakvih sve ljudi ima bez beda bi mogao naletit na WCa koji je predstavljen kao CB...
I zato bi rađe dao više para i uzeo od nekog na dobrom glasu pa da znam što kupujem nego da za 400-500 evra dobijem mačku u vreći.
Ili ko onaj švicarac prije godinu, dve što je kupio nekoliko batesii-a od engleza u vrijednosti 10-15 soma evra a zmije nikad nije vidio, ni dobio

Al dobro, tak naivan nisam...