Mislim da ti je plasticno crno bezveze i da bi ti u akvariju sa biljkama vise se uklapalo plasticno zeleno prozirno kojeg imas u pet centru a vjerojatno se moze ugurati u onu zelenu gumenu cijev koju mozes nabiti (zagrijavanjem, podmazivanjem isl.) na bilo koji fi. Na kraju imas biljke i iza njih prozirno zeleno i prakticki nevidljivo.Bas si zapeo za crno.
Plastika u svakom slucaju..
Naime, crno sam htio samo iz jednog razloga..a to je crna pozadina. Dok se biljke ne razrastu, a i poslje, nekak mi je manje primjetno to crno..
Uglavnom, da odma kazem svimakoji ce mozda slicnuideju dobit..u velikim centrima (bauhaus, pevec..)NEMA nikakvih plasticnihcijevi, osim zakanalizaciju itd

Tek tad mi je palo napamet ovo gore sto si napisao..i sjetio se da sam vidio ta zeleno-prozirna za kupit u ducanima za kucne ljubimce..i otisao i kupio nasiru, fi16 (vise od toga nema..)
Zaljepio crnu izolirku na to u par krugova tak da fino pase, izbusio jedno 15 rupa (u dva reda, pod kutem od kojih 35 supnjeva - ideja je da iz donjeg reda ide blago prema povrsini, a donji red blago prema dolje) i stavio ju po cijeloj duljini zadnje strane akvarija.
Eto, i tako se vrti u akvariju vec nekoliko sati
Edited by: Prow