odlicne dimenzije, joj sad vidjeh da si iz varazdina ja bi ti ga rado uredio al sam malo daleko, naravno u stilu kak ti se svidja, evo sad ce mi doc frend pa cu uslikati svoj akvarij, ja sam napravio od mangrovine ali nije bas klasicna terasa, vise da podignem nivo podloge u pozadini,... no o tome vise nakad bum imo foto
ovak mozes radit od bilo cega sto nece stetiti buducim stanovnicima,dakle drvo za akvarij bilo koje, ima svakakvih oblika pa trebao bi imati sliku onoga sto zelis u glavi da znas kakvo da izaberes, a mozes i sa kamenjem, usko duguljasto plosnato vec ovisi sto zelis napraviti, a neki lijepe i komade stakla mada sam to rijedje vidjao... posto ti je akvarij i dugacak i sirok mozeh i napraviti i po duzini i posirini ili kombinacije, pogledaj malo po netu akvarije(
http://www.aquahobby.com/e_home.phppa klikni na "your tanks" tu ima dosta akvarija svakakvih)
ne znam ja imam hrpu ideja al ne znam kak da ti ih velim, mogo bi se previse raspisat pa... vodi racuna i kakve biljke (neke su zahtjevnije za odredjenu podlogu, a to sterasom mozes rijesiti jednostavno pa tako ustedis na podlozi)ces imat ili vec imas i kakvu rasvijetu tak da sve sto bolje uskladis
ak te jos kaj zanima pitaj jer ja bi mogo jos puno pa da ne lupetam bezveze