Srpanj 25, 2025, 18:44:34 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Terase  (Posjeta: 2033 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline fishy

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Terase
« u: Lipanj 18, 2005, 10:12:00 prijepodne »
Molim za pomoć u izgradnji terase.Slike poželjne!
Varaždin/Hrvatska

Offline nature

• Punopravni član
  • Why can't humans behave more like animals?
Terase
« Odgovori #1 u: Lipanj 18, 2005, 12:23:00 poslijepodne »
evo danas bu doso frend kod mene da mi uslika akvarij, ja sam napravio moze se reci poluterasu sa mangrovinom, daj ti u medjuvremenu uslikaj svoj i reci s cim zelis napraviti pregradu pa ti konkretno velim, mada nije to neki problem, ovisi samo sto zelis postici, jel razlog terase zbog potreba biljaka(debljina i sastav podloge)ili estetike, ili pak kombinacija tog dvoje ili nesto trece
bogat je onaj koji malo daje ..

Offline fishy

• Punopravni član
Terase
« Odgovori #2 u: Lipanj 18, 2005, 13:56:00 poslijepodne »
Više estetike radi.Akvarij jeoko 120*60*50i nekako mi je prazan.Zanima me od čega se sve mogu radit te terase.
Varaždin/Hrvatska

Offline nature

• Punopravni član
Terase
« Odgovori #3 u: Lipanj 18, 2005, 15:02:00 poslijepodne »

odlicne dimenzije, joj sad vidjeh da si iz varazdina ja bi ti ga rado uredio al sam malo daleko, naravno u stilu kak ti se svidja, evo sad ce mi doc frend pa cu uslikati svoj akvarij, ja sam napravio od mangrovine ali nije bas klasicna terasa, vise da podignem nivo podloge u pozadini,... no o tome vise nakad bum imo foto

ovak mozes radit od bilo cega sto nece stetiti buducim stanovnicima,dakle drvo za akvarij bilo koje, ima svakakvih oblika pa trebao bi imati sliku onoga sto zelis u glavi da znas kakvo da izaberes, a mozes i sa kamenjem, usko duguljasto plosnato vec ovisi sto zelis napraviti, a neki lijepe i komade stakla mada sam to rijedje vidjao... posto ti je akvarij i dugacak i sirok mozeh i napraviti i po duzini i posirini ili kombinacije, pogledaj malo po netu akvarije(http://www.aquahobby.com/e_home.phppa klikni na "your tanks" tu ima dosta akvarija svakakvih)

ne znam ja imam hrpu ideja al ne znam kak da ti ih velim, mogo bi se previse raspisat pa... vodi racuna i kakve biljke (neke su zahtjevnije za odredjenu podlogu, a to sterasom mozes rijesiti jednostavno pa tako ustedis na podlozi)ces imat ili vec imas i kakvu rasvijetu tak da sve sto bolje uskladis

ak te jos kaj zanima pitaj jer ja bi mogo jos puno pa da ne lupetam bezveze

Offline fishy

• Punopravni član
Terase
« Odgovori #4 u: Lipanj 18, 2005, 15:59:00 poslijepodne »
Ma samo ti lupetaj meni je problem jer nemam ideje!
Varaždin/Hrvatska

Offline nature

• Punopravni član
Terase
« Odgovori #5 u: Lipanj 18, 2005, 16:01:00 poslijepodne »
reci je imas samo staklo ili ti je vec pun akvarij pa hoces radit promjene, daj fotku ak imas

Offline fishy

• Punopravni član
Terase
« Odgovori #6 u: Lipanj 18, 2005, 16:07:00 poslijepodne »
Pun je akvarij.Imam 21 neonku i 4 diskusa a od biljaka nešto valisnerije,lotus,anubias,echinodoruse i cryptocoryne.Sve zajedno je staro oko tri tjedna.I da ne zaboravim jabučare!10 komada.Najveći problem mi je filter unutra je i tu bi oko njega nekakve terase.(Juwellow)
Varaždin/Hrvatska

Offline nature

• Punopravni član
Terase
« Odgovori #7 u: Lipanj 18, 2005, 16:21:00 poslijepodne »

tja sad ak ides to sve raskopavat napravit ces djumbus, predpostavljam da zelis sakriti filter pa probaj ubaciti mangrovinu pored ispred njega i mozda jos koji komad negdje drugdje, ja inace obozavam drvo u vodi, pa ne znam ak ni se svidja, a dobro je i za vodu mislim za diskuse i neonke pogotovo, bit ce tamnija voda al ce imati ribe lijepsu boju

eto to ti je moj savjet, bolje ne kopaj sad, ak se moz strpiti do slijedece generalke pa onda drugacije uredis, te ribe bas i ne vole stresne situacije a jos se i privikavaju (kazes tri tjedna), a mozda bu ti zanimljiviji kad biljke pocmu rasti i stvore grmove, nadam se da si nize stavila naprijed a visoke u pozadinu

eto sretno

Offline nature

• Punopravni član
Terase
« Odgovori #8 u: Lipanj 18, 2005, 16:24:00 poslijepodne »
https://www.akvarij.net/forum/forum_posts.asp?TID=7218&PN=1evo baci pogled na ovaj akvarij sa foruma, na drugoj stranici ima akvarij cini mi se dimenzija ko i tvojih sa istim ribama

Offline Force

• Punopravni član
  • Dob: 42
Terase
« Odgovori #9 u: Lipanj 18, 2005, 20:59:00 poslijepodne »
Terasu je najlakse napraviti sa nekim plosnatim komadom drva u samom kutu akvarija na taj nacin da se napravi brana u samom kutu i povisi taj dio sa vise sljunka.

Offline ChILd_ReBoRn

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • http://www.akvaristika.tk
Terase
« Odgovori #10 u: Lipanj 19, 2005, 22:31:00 poslijepodne »
pogledaj ovo ako ti se dopada,., opisana je izrada
https://www.akvarij.net/forum/forum_posts.asp?TID=7447&PN=3
biljka biljci siše supstrat
(Koprivnica)