Samo daj, stavljaj slike
Predivni su, sad i ja razmišljam da nabavim svojoj curu društvo 
Da, bas su super, preko slika sam se dvoumio dal da ih uzmem ili ne posto ih nisam vidio nikada uzivo, ali kad sam prvog normala uzeo i vidio nakon kojeg mjeseca kako mu se mjenjaju boje/sare, ne mogu se odluciti kada mi je bolje izgledao. Morfovi takoder, cak i nisu sramezljivi, preko dana spavaju u spiljama gdje ih se vidim, a imaju najmanje 10 sklonista gdje ih ne bi vidio, cini se da im se ovo svida, i zenka i muzjak morf su vecinom zajedno, ili su jedno pored drugoga ili zenka terorizira muzjaka i lezi na njemu, tjera ga s boljeg mjesta, sve u svemu interesantne i zahvalne zivotinje.
Znam da nije nitko pratio temu, i da ne zanimaju bas gekoni ljude...
Zašto to misliš?
Uzgajam guštere već preko 20g. i bez obzira što sam "propustio" kroz ruke više desetaka vrsta, leopard gekoni su mi ostali među najdražim gušterima koje bih svima preporučio - kako potpunim početnicima, tako i iskusnim teraristima. Pogotovo su interesantni sada kada postoje mnogi prekrasni morfovi koji stvarno mogu zadovoljiti svačji ukus.Koliko vidim tvoj trio je redom: albino(amelanistic), paternless albino i normalac (zapravo "aberrant" jer na prvoj poprečnoj prugi ima onaj prekid u obliku suze). Jednom kada ih budeš pario dobit ćeš zanimljive kombinacije. 
Ma stalno se otvaraju teme kako je netko nesta dobio sto meni ne smeta, vidio sam nedavno temu u kojoj se popljuvalo to sto se stavljaju slike ljubimaca, pa sam se dvoumio dal da stavim slike ili ne. Sta ti kazes nino da normal muzjaka ne parim s morfovima ili da i njega probam pa da vidimo sta ce biti. Ne mogu docekati sljedecu zimu da ih parim i da vidim kakvi malci ce biti U planu mi je i mack snow ili neki blizzard. I da me se ne napada za parenje sto mi je prvo procitao sam i nase stranice, i stranice od kolega iz Srbije, i vise manje mi je sve jasno, nadam se da cu moci dobiti pomoc ako bude bilo kakvih komplikacija. I njih je najbolje pariti nakon hibernacije? 11-12 mj. polagano smanjujem temp i kad prode hibernacija oko 2-3 mjeseca samo podignem temp da muzjak pocne naganjati zenku

. Ili postoji mogucnost da se pare i bez hibernacije, tj. ne za vrijeme zime nego negdje kraj ljeta ili tako nesta, jel to moguce ili? Cisto informativno pitam da znam inkubator i sve potrebne stvari na vrijeme srediti.