0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Kupio sam ovog malisana i veoma je zanimljiv,ali videcemo sta ce biti kad poraste jer kazu da naraste i do 30cm i tada vole da ruckaju male ribice....pa ako tako bude poklonicu ga nekom,a do tada cu uzivati u njegovom zanimljivom zivotu
ja imam jednog od 30 cm i umiljat je ne smije sa neonkama, gupijima ,platijima itd.smije sa ribama vecim od njegovih ustta moj je sa jednim skalarom i nekom tamo ribom neznam koja je ali kod mene je uvijet da riba mora imat 7 cm pa na dalje prije je bio sa 20 tak malih skalara cc 3 cm skalarima i diskusima nece nista no sve u svemu vrlo inteligentna i pametna riba
ja mu bacam tablete za kozice
moj je u 60 l meni su rekli da mu je dovoljno 40 l ali bi mi ga bilo previse zao tamo di sam ga dobio bio je u 30l uzas jedva se okretao inace sad je sa dva cc 11 cm velika skalara i nekom ribom neznam koja je jedino znam da je zivorotka i lici na stuku moj nije agresivan samo sto voli skakat po noci pa se svaku noc zabije u poklopac hranim ga uvecer i akvari je pun bilja sto radi pri dnu dobru sjenu pa se cesto moze nac kako odmara