Maturalni rad treba bit na 20 stranica ako se dobro sjecam....a tu trebas uracunat prored od 1.5 i slike koj ces stavit tak da ti treba oko 10 stranica teksta...
Napisi o drzanju opcenito...terarijume i najcesce vrste zivotinja...onda uzmi 2-3 tipicne vrste koje se drze u terariju i opisi njihovo drzanje i uzgoj...
Nemoj previse pametovat i uzet previse stvari jer profesori znaju bit zaista zaribani kod ispitivanja...procitaj sve o tim zivotinjama ali onda na usmenoj obrani dodaj jos ono kaj znas i prosiri usmeno svoj rad...ako sve napises profesor (ako je zariban) ce ic u jos vece detalje...
Ja sam imo jednu totalno glupu temu, prelisto sam 10 knjiga da bi naso sadrzaja za tih 15-20 stranica i nisam imo blage veze nis opsirnije od toga kaj sam napiso pa kad je profesor poceo resetat vrtio sam se oko teme ko macak oko vruce kase....istina da sam na kraju s 5 maturiro ali izgubio sam 2 kile znojeci se na stolici

Ovisi kakav je profesor i kaj trazi, ti ces najbolje znat ali moj savjet ti je da nejdes glavom kroz zid....