platinum skalare mi je kupio prijatelj iz Zg baš u Villija i poslao autobusom....., i super se slažu jer su siguro iz istoga jata, jako se u ljepi za viditi i dominiraju akvarijem mada su dosta manji od drugih, no oni nikog ne diraju a ni veči skalari njih, vlada kako bi rekli harmonija......ali primječujem da i brzo odrastaju....

Keke........drago mi je da ti se svidjaju akvariji i hvala na nekim prijedlozima za moguču preinaku .....slažem se ali mi je sve nezgodno jer je panj malo večei tako da dira zadnje staklo a do prednjeg je toliko mjesta da mogu proč magnetom...tim mi je tež
e malo i posaditi travu ili ga pomicat bešto previše jer onda zahtjeva da ve oko nejga maknem i ponovo posadim, no vidičemo jednog dana kad mi ovaj izgled malo dosadi budem i to složio drukčije, no ipak hvala...
što se tiče svejtla je isto jačinom, no jednu do njih dvije 30W sam zamjneio s lampom koja ispušta crveni intenzitet sad sam zaboravio kako se točno zove, zato djeluje da je manje svjetla ali je zato boja trave i ribica jako intenzivna i ljepa za vidjeti a vidim i da travi odgovara raste sve isto....

Alesfor............da kamen mi je jako drag i vidjeti a i radi toga jer je poklon osobe koja je često u mene i nekako nemam srca maknut ga jer nju to veseli, ali i bez toga ja ga isto jako volim vidjet, šupljikav je pa se da štošta vidjet što ribice rade s njim i oko njega....