0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ovaj mali busencic sprijeda je Hemiantus callitrichoides"Cuba", isto ne polazem velike nade , ovo smedje u sredini je "kozzila"Evo dokaz da netreba previse ni gnjojit ni zaj.... se sa svjetlom, (naravno uz dobar odabir bilja) a imate koliko toliko biljni akvarij Jao nestale slike, evo sad ce valjda biti
Evo nesto novih slika, nekih promjena pa i nema
kolega mi je rijesia
Citat: baco - Prosinac 30, 2010, 13:13:37 poslijepodneEvo nesto novih slika, nekih promjena pa i nema Zar ta kristalizirana sol ne pušta slonost ? Ja ga imam bar 100kg čeka za morski akvari ali bi ga htje staviti i u slatu vodu pa me je malo frka da nebudu diskusi leđno plivali
ovo kamenje nije stetno 100%! ja ga imam u aq vec dosta dugo, a onda san ga malo - pomalo pribavija za cilu ekipu! dex! moze trampa? ti meni tog vulkanskog, a ja tebi ovakvog kvarcnog? samo javi koliko kg tibas (ili bovana)...
pa ko kaze da je sol? ...ovo je nekakav kvarcni kamen, i znam da ga osim mene ima jos bar 6 ljudi iz STa, i niko nije imao nikakvih problema...ja san ga samo prokuvao prije nego sam ga ubacio u akvarij...
Meni je ovako bolje . Nego....Ondje gdje si planiro anubias/e ja bih stavio neku kriptu ili tako nešto.A tamo, na desnom djelu gdje se vide one cjevi od filtera bih stavio valsinieru.Ali to je samo moje mišljenje!