Srpanj 18, 2025, 15:17:46 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Gdje sto smjestiti u akvariju molim Vas !!  (Posjeta: 1668 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Venom

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Juwel Rio 180 !
Gdje sto smjestiti u akvariju molim Vas !!
« u: Studeni 09, 2010, 10:31:18 prijepodne »
Evo danas ili sutra mi stize ovo bilje 10 valisnerije,10 ehinodorusa telenusa,5 crypte green,1 aunubias nana,5 polysperme,rogolist,7-8 teneluse pa me zanima gdje da to sve smjestim polozaj bilja akvarij je aquastar 54L sa unutarnjim filterom ( sto prije budem mogao ide vanjski ) i sad neznam gdje da smjestim bilje pa kolege strucnjaci samo navalite  :up:

Offline sarita

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 49
Odg: Gdje sto smjestiti u akvariju molim Vas !!
« Odgovori #1 u: Studeni 09, 2010, 10:35:06 prijepodne »
Nemaš što previše razmišljati. Grupiraj bilje. Valisneriju, polispermu i rogolist skroz iza. Criptu možeš negdje pri sredini, tenelus skroz naprijed i anubias negdje  sredina-naprijed....

Offline Marko_Sp

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 67
« Odgovori #2 u: Studeni 09, 2010, 13:53:57 poslijepodne »
Valisnerija - čak i nana, su prevelike biljke i ja ih ne bih sadio u 54 litre. Ostalo kako Sarita kaže.

Offline cigo

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
« Odgovori #3 u: Studeni 09, 2010, 18:47:49 poslijepodne »
pogledaj galeriju akvarija u kojoj imaš radove mnogih lijepih akvarija. Probaj ih kopirati.

Offline Petrusa

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 47
« Odgovori #4 u: Svibanj 27, 2011, 12:20:50 poslijepodne »
Evo danas ili sutra mi stize ovo bilje 10 valisnerije,10 ehinodorusa telenusa,5 crypte green,1 aunubias nana,5 polysperme,rogolist,7-8 teneluse pa me zanima gdje da to sve smjestim polozaj bilja akvarij je aquastar 54L sa unutarnjim filterom ( sto prije budem mogao ide vanjski ) i sad neznam gdje da smjestim bilje pa kolege strucnjaci samo navalite  :up:

I ja namjeravam uzeti taj od 54 l (aquastar)  jer mi financijska kontrukcija za sada ne dozvoljava veći. Daj reci molim te jesi zadovoljan s njim ili si i ti već prešao na veći  :P

Offline Brljator

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #5 u: Svibanj 27, 2011, 17:49:50 poslijepodne »
Meni je  vitakraftov od 54 l izdržao puna 3 i pol mj,, prodao , dometnuo i  ( dosta izgubio ) kupio od 115 l, a več sad maštam o oko 200 l,, jednog dana :up:

Offline Petrusa

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 47
« Odgovori #6 u: Svibanj 27, 2011, 20:13:10 poslijepodne »
Meni je  vitakraftov od 54 l izdržao puna 3 i pol mj,, prodao , dometnuo i  ( dosta izgubio ) kupio od 115 l, a več sad maštam o oko 200 l,, jednog dana :up:
e, a ja se sve nešto nadam da bi ovaj mali mogao i trebao izdržati oko godinu i pol dok ne preuredimo dnevni boravak (tek tada će doći na red), tako da odmah napravimo komodu ili stalak u istom štihu s ostalim namještajem kakav bude (kada bude  :D)za veći akvarij  :)