Kolovoz 04, 2025, 10:51:39 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Dali je svert trudna?  (Posjeta: 1591 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline deklok

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Osijek
Dali je svert trudna?
« u: Studeni 06, 2010, 22:56:41 poslijepodne »
Pozdrav svima zanima me kako prepoznati da mi je riba svert trudna jer primjecujem da joj je stomak debel.... dali je ona trudna ko i guppy mislim dali i ona kad je trudna imao kao crnu fleku na stomaku ili....? Jer mislim da nije bolesna nego da je trudna? znaci riba je narandjasta ali ima crne repove?
« Zadnja izmjena: Studeni 06, 2010, 23:02:55 poslijepodne od deklok »

Offline KEKE

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
Odg: Dali je svert trudna?
« Odgovori #1 u: Studeni 07, 2010, 00:05:08 prijepodne »
ako je trudna kad joj pogledas trbuh prema svjetlu trebale bi se viditi tamnije točkice - to su oči budućih malaca...

jedino se švertovi vole prežderavat pa budu debeli i mužjaci i ženke...

ako ženka nosi male trebalo bi ju staviti u zatamnjennu posudu i u posudu staviti razno razne predmete i bilje gdje se malci mogu sakriti jer ako ih mama vidi, pojest ce ih sve...

Offline Nji

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
« Odgovori #2 u: Studeni 07, 2010, 12:31:22 poslijepodne »
Ja na svojoj švertici jasno vidim kad je trudna,baš se zdeblja,i trbuh joj je okrugli,i to je bio ok pokazatelj do sad.
I da ak ćeš ju odvajati,ak nemaš kotilicu,stavi u posudu školjkice ili bilja ili nešto di se bebe mogu posakrivati na dno, jer će ih sve potamaniti.Meni su ih školjkice spasile.
ni da ni ne

Offline crveni borac

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
« Odgovori #3 u: Studeni 07, 2010, 20:15:20 poslijepodne »
kad je trudna vidiš kako se nadeblja a i vidi se po crnom trbuhu al ne tolko kao kod gupija samo šta ženka šverta nosi malo duže nego gupi i agresivmija je prema malima od gupija tako da bi ti za uspiješniji okot savijetovao kotilicu ( 30-tak kuna u svakom shopu) ako ti nije bitno koliko će ih ostat onda je ostavi u zajedničkom akvariju opet će ih nakoliko preživit ako imaš dosta bilja al ne kao u kotilici