Srpanj 18, 2025, 23:30:06 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Prostorija terarlih otrovnih zmija  (Posjeta: 17040 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gassner

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 37
Odg: Prostorija terarlih otrovnih zmija
« Odgovori #25 u: Studeni 04, 2010, 20:26:35 poslijepodne »
prostorija, terariji, savrseno. skroz sam se ponada zavirit u novije slike citajuci u pocetku... ali

ne znam kakvu dijagnozu tribas imat za bavit se ovakvim pizadrija*a .
Tanganyika - N. multifasciatus, 85 l.
http://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=67695.0

Offline Kisa

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
« Odgovori #26 u: Studeni 04, 2010, 23:44:27 poslijepodne »
prostorija, terariji, savrseno. skroz sam se ponada zavirit u novije slike citajuci u pocetku... ali

meni nisu jasni nogometaši.
hrpa ružnih frajera koji naganjaju loptu.
koja je tek dijagnoza osobe toliko blesave da se bavi takvim pizdarijama a tko još blesaviji da im daje toliku lovu da se bave pizdarijama...

ko će ga znat.

čovjek se bavi onime što voli, tko ga ne razmije, neka odperja sa njegove teme i ne zagađuje ju.... pizdarijama...

OT:
kako bi FB-ovci rekli - lajkam  :up:

p.s. sve samo otrovno, nema ništa drugog zalutalog? :P

Offline El Djapo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Beogradski pašaluk
« Odgovori #27 u: Studeni 05, 2010, 00:59:24 prijepodne »

Kisa, mogla bi da pročitaš sve postove u temi, da bi znala o kakvoj dijagnozi i pizdarijama
gassner govori...

Ako neko voli, ili mu nije bitno što ga neko drugi smatra indijancem, to je njegov problem,
ali ovde ima i ljudi koji se ne prodaju za par fotografija, i koji su u ovaj hobi uložili mnogo
truda, novca i odricanja da bi nekom tamo Luzeru dopustili da ih ovde zajebava...

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #28 u: Studeni 05, 2010, 01:11:22 prijepodne »

Kisa, mogla bi da pročitaš sve postove u temi, da bi znala o kakvoj dijagnozi i pizdarijama
gassner govori...

onda moje isprike, nisam uhvatila sve.
čitah onoliko koliko sam stigla prije večere (početak i kraj, jel..)lol

Citat:
Ako neko voli, ili mu nije bitno što ga neko drugi smatra indijancem, to je njegov problem,
ali ovde ima i ljudi koji se ne prodaju za par fotografija, i koji su u ovaj hobi uložili mnogo
truda, novca i odricanja da bi nekom tamo Luzeru dopustili da ih ovde zajebava...

da, mora se priznat...ovo je sve samo ne jeftino.
za tako nešto bi mnogi od nas morali prvo dobit na lutriji ili u najmanju ruku dignut opaki kreit.

kako bi rekli...jednog dana  :D

sve u svemu, toliko lijepo uređeno da mi čak i ne smeta što se sam zmije ne vide (uglavnom) :D

čije god da je, tj. tko god da je vlasnik tih terarija je fino u njih uložio.
« Zadnja izmjena: Studeni 05, 2010, 01:18:00 prijepodne od Kisa »

Offline gassner

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #29 u: Studeni 05, 2010, 01:42:29 prijepodne »

meni nisu jasni nogometaši.
hrpa ružnih frajera koji naganjaju loptu.
koja je tek dijagnoza osobe toliko blesave da se bavi takvim pizdarijama a tko još blesaviji da im daje toliku lovu da se bave pizdarijama...

ko će ga znat.

čovjek se bavi onime što voli, tko ga ne razmije, neka odperja sa njegove teme i ne zagađuje ju.... pizdarijama...

OT:
kako bi FB-ovci rekli - lajkam  :up:

p.s. sve samo otrovno, nema ništa drugog zalutalog? :P

kakve veze ima nogomet s tim da je covik uzea tude slike, objavia ih pod svoje, slozia totalno dobru pricu, poistovijetia se s autorom istih i primao pohvale za "svoj" rad. 

btw. i to tvoje besmisleno pitanje ima li zalutalih, kad jasno pise otrovnice, jest takoder offtopic.

on.

nadam se da me ovaj put neces citirat, aludirajuci da offtopicarim. inace ti nije mrsko bit lonac svakom postu, primjetih to u ovih mojih sitnih par dana boravka na forumu.
imas neki pik, slutim, jer me jako cesto citiras, naravno ne kazem da je svaki moj post nesto hvalevrijedno, dapace, nije jer sam promatrac teraristike, a potencijalno nelos akvarist.  :D
noooo,  volis mlado meso? nudim se :*

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #30 u: Studeni 05, 2010, 10:11:21 prijepodne »
ma, ispričah se, čitaj drugi post^^

zalaufala sam se jer mi je već akvarista morlalista navrh i preko glave.

jako često te citiram....?
citirala sam te 2x, ovo je 3.
provjerih.

a mlado meso se ne odbija ^.^
« Zadnja izmjena: Studeni 05, 2010, 10:17:19 prijepodne od Kisa »

Offline Parisopolis

• Punopravni član
« Odgovori #31 u: Studeni 05, 2010, 12:55:03 poslijepodne »
Predrag, ove slike terarija što je popalio Lucasu i stil uređenja su totalno drugačiji od onih gdje su arborealne otrovnice.
Ja bi rekao da ih nije ista ruka slagala, tako da mi ostaje sumnja da nije samo  Švicarcu pokrao slike...
Ili...Ili su to stvarno njegovi terariji, u novoj kući  :D

Offline bobrok

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški  
« Odgovori #32 u: Studeni 05, 2010, 16:24:51 poslijepodne »
Ma i to je sumljivo!!!!!
Za 3-4 godine nije napravio ni jednu novu sliku terariuma,a izgledaju extra....sto jest jest :)
Meni to izgleda kao da je dosao kod nekog zmijara koga je upoznao....poslikao prostoriju i to onda plasira kao svoje.
Ipak 3-4 godine da ne napravis neku novu fotku nego stalno plasiras iste slike....malo smrdi prica!!!!!!!!!!

Al eto on izgleda nema zelju da se oglasi.....
Jel El Djapo ga je raskrinkao u 08:49 a on je bio zadnji put u 11:58...i nista.....
Da su to njegove slike i terariumi zar nebi napisao nesto!!!!!!
El Djapo No1

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #33 u: Studeni 05, 2010, 17:07:16 poslijepodne »
ideeešš koja sapunica  :D

Offline Parisopolis

• Punopravni član
« Odgovori #34 u: Studeni 05, 2010, 17:09:53 poslijepodne »
Ma i to je sumljivo!!!!!
Za 3-4 godine nije napravio ni jednu novu sliku terariuma,a izgledaju extra....sto jest jest :)
Meni to izgleda kao da je dosao kod nekog zmijara koga je upoznao....poslikao prostoriju i to onda plasira kao svoje.
Ipak 3-4 godine da ne napravis neku novu fotku nego stalno plasiras iste slike....malo smrdi prica!!!!!!!!!!

Al eto on izgleda nema zelju da se oglasi.....
Jel El Djapo ga je raskrinkao u 08:49 a on je bio zadnji put u 11:58...i nista.....
Da su to njegove slike i terariumi zar nebi napisao nesto!!!!!!

Hehe ma sprdam se malo, dam ruku u vatru da nije ništa njegovo!
Ne samo da ga je i Predrag raskrinkao nego se i prije toga sam zapetljao u svoju mrežu laži i nebuloza pa mu ga je i Vrba metnuo.
Al i da ga nisu oni satrali vjeruj mi objesio bi ga neko drugi jer neke stvari koje je pisao definitivno nisu bile na mjestu.

Dobar pokušaj definitivno

Offline LucasC.

• Novi član
  • *
« Odgovori #35 u: Studeni 05, 2010, 17:11:40 poslijepodne »
Hi there,

I allow myself directly to answer on this post in english, as far as I'm concerned. I'm quite glad that my installations are appreciated by some fellows on Internet. I'm rather bored by people who allow themselves to take my pictures, my work, and claim it as theirs...

Just to be clear, I do not know the member of this forum who posted my pictures claiming them as his... He never came to me, or neither came into my room... As further, this room is yet no more, as I took it completely off and made a new one. Just a picture for the members of this area of my new room.

So there were a lot of changing, dear Mister uknown....

I do apologize to the moderators and administrator of this forum for my direct answer, and more, for my language, but as I do not speak Croat, I had to write in english and translate with google.

Yours sincerely,
The REAL LucasC.

GOOGLE TRANSLATION:
Hi there,

Ja dopustiti sebi izravno odgovoriti na ovaj post na engleskom jeziku, koliko sam zabrinut. Ja sam prilično drago da su moje instalacije cijenjen neki momci na Internetu. Radije sam dosadila ljudima koji dopuštaju sebi da se moje slike, moj rad, i tvrditi da je njihova ...

Samo da bude jasno, ja ne znam član ovog foruma koji su objavljene moje slike ih tvrdeći kako mu ... On nikada nije došao do mene, ili ni došao u moju sobu ... Kao što je dalje, ova soba je još više nema, kao što sam ga uzeo u potpunosti isključiti i napravio novi. Samo sliku za članove ovog dijela moje nove sobe.
[Url = http://www.servimg.com/image_preview.php?i=191&u=14469383] [img] http://i26.servimg.com/u/f26/14/46/93/83/dsc_0211. jpg [/ img] [/ url]

Tako je bilo mnogo promjena, dragi Mister uknown ....

Ja se ispričavam za moderatora i administratora ovog foruma za moj izravni odgovor, i više, za moj jezik, ali kao što ja ne govorim hrvatski, morao sam pisati na engleskom i prevesti sa google.

Srdačan pozdrav,
REAL LucasC.

Offline Chilii

• Urednica terra redakcije
  • Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 43
  • AkTer jedna od šest :)
« Odgovori #36 u: Studeni 05, 2010, 17:19:33 poslijepodne »
Ajme koja sapunica   :icon3:

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #37 u: Studeni 05, 2010, 17:20:53 poslijepodne »
yeeeaaa lucas..good job over there..
who tell you that some guy take your pictures and put them overhere?

Offline birdeater

• Punopravni član
« Odgovori #38 u: Studeni 05, 2010, 17:27:51 poslijepodne »
yeeeaaa lucas..good job over there..

Ja sam, samo sam ja poslo por na fejsu jer sma ga samo tamo uspio naci pa moguce da je se on zato logira i ovo napisa
Glupi ljudi su dobri ljudi.
Djeca vole dobre ljude.
Vole li vaš vaša djeca?

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #39 u: Studeni 05, 2010, 17:28:41 poslijepodne »
ludilo  :D

Offline LucasC.

• Novi član
  • *
« Odgovori #40 u: Studeni 05, 2010, 17:30:47 poslijepodne »
Hi there,

Someone with very good intentions informed me, I came over to check what it was all about. As far as I was concerned, I answered kindly about my pictures. If some of you have some question, I might be able to answer about the pictures of MY room....  :D

Translation with Google:

Netko s vrlo dobrim namjerama obavijestio me, došao sam na to provjeriti što je sve o tome. Što se tiče kao što sam bio zabrinut, odgovorio sam ljubazno oko moje slike. Ako neki od vas imate neko pitanje, možda ću biti u mogućnosti odgovoriti o slike moje sobe .... : D

Cheers

lucasC.

Offline Parisopolis

• Punopravni član
« Odgovori #41 u: Studeni 05, 2010, 17:35:28 poslijepodne »
Hi there,

Just to be clear, I do not know the member of this forum who posted my pictures claiming them as his... He never came to me, or neither came into my room... As further, this room is yet no more, as I took it completely off and made a new one. Just a picture for the members of this area of my new room.

So there were a lot of changing, dear Mister uknown....

No one knows him here because he just  joined  forum recently, otherwise we would kick his ass after that epic fail!
Btw you got awesome terrariums, and now after you posted new picture of  your room he will have one that was missing ih his collection  :D

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #42 u: Studeni 05, 2010, 17:36:14 poslijepodne »
can you put some new pictures of room and snakes, of course  :)

Offline El Djapo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Beogradski pašaluk
« Odgovori #43 u: Studeni 05, 2010, 17:43:43 poslijepodne »

Thanks a lot Lucas, I'm glad that you have dismissed this dilemma...
Greetings to Switzerland and for you my Friend :)

Predrag

Hehehe, sada je svaka sumnja odklonjena, jer sam još uvek bio u šoku i nisam mogao
da verujem da neko može da smisli takvu žvaku, pa sam počeo da sumnjam da je Lucas
ustvari ovaj naš Lusadim, ali da se stidi svog Balkanskog porekla pa se po svetu predstavlja
kao Švajcarac :D :D :D...

Kontaktirao sam ga kako bi definitivno razrešio ovaj slučaj, tako da je i to sada rešeno ;)

Offline Parisopolis

• Punopravni član
« Odgovori #44 u: Studeni 05, 2010, 17:45:31 poslijepodne »
And what about this room? https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=51274.0
Is it yours too, or  maybe you can recognize from  who he stole that pictures and spread the news that some bastard is playng games with his pics on the internet.
« Zadnja izmjena: Studeni 05, 2010, 17:48:39 poslijepodne od Paris »

Offline gassner

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #45 u: Studeni 05, 2010, 17:46:40 poslijepodne »
glas akvarij.net-a daleko se cuje! mrzim seremseherzadu, al ovo je super  :kokice:  :D

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #46 u: Studeni 05, 2010, 17:50:51 poslijepodne »
al vas je ovaj lusadim shebo :D :D

for lucas, translation :
lusadim is really fucked you up :D :D

Offline Parisopolis

• Punopravni član
« Odgovori #47 u: Studeni 05, 2010, 17:59:29 poslijepodne »
al vas je ovaj lusadim shebo :D :D

Koga je Lusadin sjebo?
Lusadin je pao već nakon što je proveo par sati na forumu.

Mi smo postali imuni na takve šupke jer ih se u zadnje vrijeme skupio zavidan broj na našem teritoriju.
Još nam samo fali da nam se i pederi počnu skupljat i tražit neka svoja prava  :D

Offline LucasC.

• Novi član
  • *
« Odgovori #48 u: Studeni 05, 2010, 18:00:45 poslijepodne »
Thanks for the kind replys.

We'll I'll try to answer and translate with google everytime.

I changed my room for about a year. The room is not yet finished because it costs a lot! I changed almost everything. The sizes of the terrariums are by now:
Sam promijenio sobu za oko godinu dana. Soba još uvijek nije završen, jer to košta puno! Promijenio sam gotovo sve. Veličine terarijima su do sada:
9 X 80x60x80 (length, depth, height); 6 X 110x100x80; 1 X 130x100x80; 2X 170x100x80; 1X 130x100x100.

Here you have the entry of my new room with the emergency plans to be applied in case of venomous snake bite
Ovdje imate unos moje nove sobe sa planove intervencija koje se primjenjuju u slučaju ugriza otrovnica

the first image I put here... The terrariums you see are the 110x100x80. There are my Naja atra, Naja atra formosa, Naja haje legionis, Agkistrodon piscivorus conanti, Ortriophis taenurius "blue beauty".
prva slika sam stavio ovdje ... Terarijima vidite su 110x100x80. Tu su moj Naja atra, Naja atra Formoza, Naja haje legionis, Agkistrodon piscivorus conanti, Ortriophis taenurius "plave ljepote".

My hooks and my working tools.
Moj kuke i mog radnog alata.

Here to be made the 130x100x70 enclosures, there's only one at the moment. The rest will follow.... There are my Naja siamensis, Naja kaouthia
Evo da se 130x100x70 kućišta, postoji samo jedan u ovom trenutku. Ostalo će slijediti .... Tu su moj Naja siamensis, Naja kaouthia

There, the end of my room. Soon, all the things you see will disappear, as I'll build a enclosure for a trio of Naja melanoleuca. The enclosure will be about 320x240x150.
Tu, kraj moje sobe. Uskoro, sve što vidite će nestati, kao što ću graditi kućište za trio Naja melanoleuca. Prilog će biti oko 320x240x150.

Here the 80x60x80. I keep there all my Agkistrodon (A.c.contortrix, A.c.laticintus, A.c.mokasen, A.c.pictigaster, A.taylori, A.bilineatus bilineatus)
Ovdje 80x60x80. JA držati tamo sve moje Agkistrodon (Accontortrix, Aclaticintus, Acmokasen, Acpictigaster, A.taylori, A.bilineatus bilineatus)

And there, you see the 130x100x100 and the 170x100x80 where are kept my N.melanoleuca, N.annulifera, Deinagkistrodon acutus.
A tamo, vidite i 130x100x100 170x100x80 gdje se čuvaju moje N.melanoleuca, N.annulifera, Deinagkistrodon acutus.

And finally my place for working. I'll put some plates over the week-end to make it easy to clean.
I na kraju moje mjesto za rad. Ja ću staviti neke ploče preko vikenda kako bi ga lako se čiste.

So, you've got some news of my actual room. I stay for further questions of course.
Dakle, imaš neke vijesti od moje stvarne sobi. Ja boravak za daljnja pitanja, naravno

LucasC.

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #49 u: Studeni 05, 2010, 18:11:15 poslijepodne »
Koga je Lusadin sjebo?
Lusadin je pao već nakon što je proveo par sati na forumu.
Mi smo postali imuni na takve šupke jer ih se u zadnje vrijeme skupio zavidan broj na našem teritoriju.
Još nam samo fali da nam se i pederi počnu skupljat i tražit neka svoja prava  :D

ma ne vanja..krivo me shvaćaš..kad se vratiš na onu temu, onda čovjeku bude glupo kaj je nasjeo na takve laži i osjećaš se ko idiot..barem bi se ja tako osjećao, kad te netko laže, a pogotovo ovdje kad i sam znaš da od laži nemaš apsolutno ništa.. :down:

edit: za ovo drugo, nisam ni registriral kaj si napisal..:D
..pazi samo kad ti i oni sjednu za vrat :D
« Zadnja izmjena: Studeni 05, 2010, 18:14:54 poslijepodne od cann »