Vidim da i ti to trazis,kao i ja.. ali taj kojeg trazis je bas onaj kojeg ti je preporucio gstaraz,jer nevjerujem da ima pravi morski pas,a da ide u slatkovodnu vodu,mozda ima ali to je neka kemija,ili su labaratorijski.. dal mozda trazis ovakve? evo link pa pogledaj..
http://www.youtube.com/watch?v=NglR1qZ3uXU&feature=relatedtakvih rijetko ima kod nas,ima ih slicnih po zoo trgovinama,ali nisu isti,nemaju gornju peraju dugacku,moj frend si je kupio u pet centru i ima 3 komada u akvariju od 250L i nije im naravno dosta,narasli su oko 25 cm,izgledaju okej,ali nije to to sto se trazi,nemaju gornju peraju kak treba,mala je i to odmah propada.. a ovaj link sto sam ti poslao,takav je vec okej,a toga rijetko ima kod nas u hrvatskoj koliko sam doznao.. ali ako slucajno naides na kojeg javi ako nije problem..
velik pozdrav i sretno u trazenju..

ali sve ovisi ako trazis pravog morskog psa,onda je to za morski akvarij,ali ako trazis ovakvog,onda je tropski,sve ovisi sto ti zelis..
jer na tvom linku je morski akvarij,i pravi morski pas.. imas ih na jadranu u rano jutro na rivi,priupitaj ribare,pa ce ti oni objasnit,ak trazis male takve..