u 12 litara bih ja stavio nekoliko, recimo 3 mikrorasbore galaxy i da vidis sreće, preporuka je da uzmes, .. i naravno kozicu dve recimo ghoastice, sitno bilje i koju anemonu helenu.. osobno volim vise gledati suzivot vise bića koje se u tolikom prostoru osjecaju super, sva sreca ima ih... super im je vjeruj imam ih u istim uvjetima i odlicno se drze, jarko su obojane, razigrane, bez straha plivaju a opet su dovoljno male da ti ih je ugodno pratiti a nisu u jednom kutu kao betan, pardon ne zelim biti bezobrazan, bete su predivne ribe.. no hrpu puta mi izgledaju depresivno.. najligavije receno: tako lijepe, a tako same..

jos nesto, sto se algojeda tice izbor ti je jako malen jer skoro sve sto je iole sitno tipa kuhlia ili otocinclusa ima potrebu za jos riba iste vrste, tako da ti je moja preporuka da kupis malog ancistrusa, ali mini bebicu i imas ga dok ne postane prevelik za akvarij, a tad ga poklanjas i kupjues novog.. makar se na ovaj nacin mnogi ovdje zgrazaju.. ja bolji nisam nasao.. inace nemoj gurati corye unutra jer je to svima premalo osim mozda pygmaeusima a njih nema za kupiti...