Cijeli Božić samo čekam da dođe Božićna čestitka od Acid! Svaka čast!
Lijepo su ti narasli mališani, nevjerojatno kak vrijeme ide, jel onda N. chromatus cura ili dečko?
Hvala lijepa

Chromatus je cura

, stara je nešto više od 2 godine, a tek ovim presvlačenjem je dobila crnu boju. Rekla bih da ima 11-13 cm, ali nisam ju mjerila jer ju je teško natjerati na staklo. Malo je poludjela nakon presvlačenja, čim otvorim terarij napravi nervozno trči uokolo - postaje prava odrasla dama

Mala cyano je sada pristojne veličine (nemam ovu košuljicu, ali na prošloj se vidjelo da je ženka), oko 9 cm - nemam baš previše slika jer joj još nisam uzela terarij. B.albopilosum je isto lijepo narasla, a uz zanimljivu dlaku ima je i malo prgava tako da mi je baš simpa. H.incei je neki dan izbacila košuljicu, ali nju je nemoguće vidjeti. Uglavnom, ta sva presvlačenja su bila unazad 3 tjedna, a očekujem još i presvlačenje X.immanis, nikako da krene.
Mali pulcheri su se presvukli 2 puta, jedino se onaj u plavom presvukao jednom više (i znatno je veći od ostalih), ali su baš bucmasti i lijepo napreduju. I dalje su hiperaktivni, jurcaju po terariju kada se nešto događa. Jako se veselim budućnosti kada ću ih morati seliti u veće posudice

Moram se pohvaliti da mi je lijepo krenulo s G.portentosa - debeli su kao prasci i jako brzo rastu (za razliku od E.javanica), a zasada imam i hrpu malih Blaberusa tako da možda nešto bude i od njih.