.... da nastavim gdje sam stao..akvarij je atmanov 32 litre brutto (netto cca 22)..svjetlo 1x11 w, radi 8 sati dnevno..možda ga dignem, ali možda na najviše 9 sati..
podloga je zemlja (prokuhana), na nju kvarcni pijesak 0,3-0,6 mm, zati na to gore 1-2 mm šljunak (takav je kakav je)...
do sada sam samo jednom mjenjao vodu, jučer 10 litara..
od gnojiva, prvo sam počeo sa nitratima na 20, pa na 40 ppm-a (ko neki pokus da vidim dal će se alge pojavit), zadnjih tjedana dana nisam stavio ništa od makroelemenata, samo jednom tjedno (zapravo jučer prilikom izmjene vode), 2ml csm+b (hvala hento

)..
jednom dnevno easy carbo po 1 ml..
to je to od kemije, znači csm+b i easy carbo 1 ml..
dalje bilje je takvo kakvo je, još je rano za neki napredak, zapravo, jedino je hm, cuba, marsilea (jako slabo) i eleocharis krenuo sa mjesta..microsorum narrow koji je iza je duže kod mene, bio je u poprilično lošem stanju (vidio zeki), sada je već mila majka, tjedno pusti po 1 list novi..microsorum windelov sam dobio od ribice tine i amalke (ovom prilikom vam cure zahvaljujem od srca

), isto tak ganjam još od ninci narrow microsorum

...kamenje je od iktoe (koristio sam ga za ciklidni, pa mi ostalo viška) i stavio ga unutra..
kaj sam htio dobit..pa ni sam ne znam, ajmo reč ko neko polje, koje prelazi iz šljunčanog na kamenjar, pa opet malo šljunka, pa opet kamenja..microsorum windelov koji sam pustio od iza prema naprijed nad kamenje bi trebao dati ko neki prolaz ovdje (mada sam mislil te "rupe" popunit sa anubiasom il još microsoruma po kamenju)..
slike su takve kakve jesu, nisam staklo čistio koliko je akvarij star

, pa sljedeći put mislim očistit prije slikanja..eto u kratko..pridjelozi dobro došli isto tako i kritike