0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Manometar, igličasti ventil imaš?
Citat: sarita - Studeni 05, 2010, 10:41:22 prijepodneManometar, igličasti ventil imaš?Za manometar me lik salta evo sedam dana.....a iglicasti cu sutra otici potrazit..valjda cu naci...
Citat: moke - Studeni 05, 2010, 11:05:04 prijepodneCitat: sarita - Studeni 05, 2010, 10:41:22 prijepodneManometar, igličasti ventil imaš?Za manometar me lik salta evo sedam dana.....a iglicasti cu sutra otici potrazit..valjda cu naci... radije igličasti naruči preko ebay-a, prije ti bude došel i manje buš potrošil nego na benzin dok ga tražišcekam ovaj manometar pa cu redom dok dodzem do iglicastog, mislim i nabaviti i ovaj elekromag.ventil pa sve ustimati preko timera...
cekam ovaj manometar pa cu redom dok dodzem do iglicastog, mislim i nabaviti i ovaj elekromag.ventil pa sve ustimati preko timera...
siguran si da je to za CO2?mislis na manometar
Radi se o starijem modelu vatrogasnog aparata na co2.Probaj otići u koji servis vatrogasnih aparata,trebali bi imati redukciju. znaci isao bi novi ventil..ili redukcija...znaci moze :up:thx..
Trebali bi imati i ventila za bocu,pošto se takav tip ventila više ne ugrađuje na aparate novijeg tipa,ali obično imaju neko skladište za crne dane.