Malo su me upregli na poslu pa sam nešto slabije navraćala ovdje

. Radno vrijeme od 9 do 9..
@ Maslachak, prepuštam ti sva copyright prava na kopiranje. Drago mi je da ti se sviđa

@ Ikota, Škrga mi se pjenio samo prvih par dana i zaletavao u staklo. Sad su ga brevisi deložirali pa se skriva u rupi ispod filtera. Morat cu smisliti novi set up sa spiljom za njega.
Ne mogu se sjetiti gdje sam pročitala da mužjaci Tretocephalusa mogu biti zajedno u velikom tanku gdje će svaki zauzeti svoj teritorij, ali bez ženki. Pošto je vrlo teško odrediti spol, kažu da je bolje držati jednoga. Ali vrijednoga, koji je istrijebio sve puževe.

Ako postoji, mogućnost držanja više njih u jednom tanku, nadam se tome u dalekoj budućnosti.
Inače, nije da brevisi nešto previše kopaju..Malo su zatrpali prednju stranu, ali se borim s tim. Jedino najveći mužjak (Mrcina), maltretira malog mužjaka koji je bez ženke.
E, I pijesak mi se stalno puni mjehurićima. Rasturam ih pri svakom mijenjaju vode (cca svakih 7 dana), ali su prilično iritantni.

Evo i slika od prije par dana jerbo sam opet mijenjala vodu pa se malo uzmutilo..