Ne znam kako,ali za sada akvarij odlično funkcionira. Dobro,ponekad dode do manjka neonki,istina... Ali to je prava sitnica, 2-3 na njih 30. Znam da je to previše različitih vrsta,no vjerovatno kao i svaki drugi početnik, kad dođem u neki zoo shop ne mogu se odlučiti za samo jednu ili dvije vrste, a na kraju mislim da imaju puno prostora,pa nek paze na sebe! Ipak, ja nisam nikad vidio da neka riba jede drugu! Imam dva ciklida i to neka s crnom točkom na sredini,ne znam točan naziv (pod) vrste, i djeluju mi kao jako miroljubljive ribe! A naravno kad nabavim pirane,nisam ih mislio pustiti u akvarij zajedno s ovim ribama,nego te pokloniti nećaku.
Skalara imam 10, i to u svim veličinama, od mega velikog do malog, i oni ponekad tjeraju neonke,no od toga obično ništa,jer ih ne uspiju uhvatiti,a za ovog mega velikog(meni najdražeg) sa sigurnošću smatram da je manje agresivan od bilo koje ribe u akvariju,čudno. A kao što rekoh namjeravam uskoro nabaviti pirane,Serrasalmus rhombeus,koja u tjeskobi akvarija napada i razdire sve što se kreće,a naraste do 35 cm. Uzbudljivo,zar ne?