0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pa nismo ih bez veze čekali dva mjeseca,mislim da se isplatilo!!A ti Stina ne zahebavaj!!!
Citat: MedonjaPa nismo ih bez veze čekali dva mjeseca,mislim da se isplatilo!!A ti Stina ne zahebavaj!!!JA mislim da če mo mi izgorit od želje dok nevidimo tu koloraciju...nešto slično nam je profa uvalio sa svojim tankom...
bravo za akvarij, ali moram reći da sam očekivao mali tepihić echinodorusa..gdje je nestao'??
... super izgleda...kako se zove ona velika biljka skroz desno, crvena s velikim listovima? Dali daje mladice?
Citat: okram00bravo za akvarij, ali moram reæi da sam oèekivao mali tepihiæ echinodorusa..gdje je nestao'?? Tepihiæ je jednostavno morao nestati i to nam je bilo najviše žao,amorali smo ga maknuti da bi naprijed napravili èistinu da diskusi mogujesti i da se u Tenellusu ne skuplja smeæe i stvara nepotrebnenitrate!!!
bravo za akvarij, ali moram reæi da sam oèekivao mali tepihiæ echinodorusa..gdje je nestao'??
Tenellus je veæ odavno otišao u humanitarne svrhe,mislim na Vrhovec,akse ne varam!Nek me Vedran ispravi,on toèno gdje!!!
Što je R/O ?
...koja je cijena mladih discusa,ako to netko ne smatra promidžbom...?