Ma ako si pripremila kvalitetnu hranu u obliku srca, oslića, škampića, špinata, graška, blitve, mrkve i kaj ja znam cega sve gliste nisu toliko bitne...kod njih je omjer proteina jako jako velik i zato se koriste, a i preko zime se jako lagano cuvaju stavis ih u kutiju sa zemljom stavis snitu kruha i sve 5...onda ima ona fora s krumpirom kojeg stavis u zemlju i skupi se hrpa crvica koji su takodjer super...ali to sve nije bitno ako je smrznuta hrana kvalitetna...
Ali uz tu hranu se obavezno treba hranit i s kupovnom hranom jer sve te nadjeve i GMO stvari kaj oni melju nutra nemres nadoknadit a od toga ribice-bibice popizde i postanu velike i ljepe u rekordnom roku....
Kaj se tice glistica ako bas treba na sljedecem okupljanu cu pokazat kak se to radi...nema se tu kaj gadit...mozda je tesko narezat prvu zato kaj su sluzave

Ja ne vređam ljubimce bas su mi kul....i podsjecaju me na moje bivše bebe...
Jedino kaj kad sam vidio zadnju sliko sam pomislil da sam doživel fatamorganu....izgleda ko da su ribe po stanu i bilje na nekoj polici....ali to je tak kad pedantno glancas staklo....
DA su bar moji profesori bili tak super, kul i zainteresirani za život....a ne sve od reda babuskare u meno pauz

koje mrze sebe i sve oko sebe
sam da kazem da me srce boli kad ti govorim ti....mozemo na VI prec? osjecam se ko neodgojeni balavac...