0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: bura2 - Studeni 07, 2010, 09:58:26 prijepodnesuper ti je akvarij i veeeliki sam obožavatelj diskusa . samo šta ja nemam baš neke sreće s njimaŠto se desilo? Loša iskustva?
super ti je akvarij i veeeliki sam obožavatelj diskusa . samo šta ja nemam baš neke sreće s njima
Ionako če najslabije i one manje muške zatrt oni jači pa 10-12 nije na odmet a grupa ispod 6 ne dolazi u obzir baš iz tog okrutnog razloga.
Evo napokon sam dočekala dan da napunim akvarij, 270l, samo za moje diskuse. Potrudila sam se i bilje posložiti da nije "obična salatara", a koliko sam uspjela ćemo vidjeti!!!U svakom slučaju, još je sve u postupku rada. I kamenje je u položaju koji se zove: drži grane da ne odplutaju... Želja mi je bila složiti neki aquascapeing, ali sam shvatila da po tome pitanju i nemam bilja kako sam zamislila, a i površina je malo velika!?! U svakom slučaju, ako ima koji prijedlog dobro je došao.
Akvarij je odličan Ja nebi stavljao više ništa od bilja,pogotovo ne niskog jer će ti smetati kod usisavanja.Jedino možda na površinu ricia ili nešto sl. da napravi sjenu
muz ti moze biti samo ponosan na tvoj uradak a nek ti pomogne srusit zid ak nemas mjesta za 700lit. šala mala
Naruci muzu cevape i pivo i prestat ce biti neko vrijeme
Citat: mbogdan - Studeni 09, 2010, 18:49:03 poslijepodneNaruci muzu cevape i pivo i prestat ce biti neko vrijeme Imam ja već razrađeni način kako ga smiriti! A kako bih inače unijela toliko akvarija u dom jednog bosanca ! A ko mu je kriv što je oženio zagorku!
Citat: Nikoleta - Studeni 09, 2010, 18:53:33 poslijepodneCitat: mbogdan - Studeni 09, 2010, 18:49:03 poslijepodneNaruci muzu cevape i pivo i prestat ce biti neko vrijeme Imam ja već razrađeni način kako ga smiriti! A kako bih inače unijela toliko akvarija u dom jednog bosanca ! A ko mu je kriv što je oženio zagorku! ova ti je dobra jadan ti muz
ako žena ne zna smiriti muža i obraditi ga za bilo šta onda ne zna niko.....prije ćeš ti muža nego ja ženu...
ma normalno da mi muzevi ni neznamo koliko smo sretni s nasim zenama bilo bi nam dosadno bez njih,zivot bi bio preidilican naravno samo se salim,imam srece sto mi zena neide na AN,jer bi bilo
Nova slika je slikana mobitelom pa nije neka kvaliteta.Imalo slikica slikanih po danu, sunce pada na akvarij pa je odsjaj od stakla, ali su mi krasne slike jer se vidi kako su malci počeli dobivati boju i po tijelu!