Evo mog akvarija nedavno startanog.
Akvarij kupljen preko oglasnika na forumu, dovezen iz ZG, malo sređen poklopac (pravit ću novi, ovaj je za prvu ruku), sa prigušnicom iz štedne i neonkom vulgaris daylight 18 W, napravljen pregradni trokomorni filter, DIY pozadina, sitni bijeli pijesak, kamenje koje sam imao, drvo loze. Postavljen na metalni stalak na koji će biti naknadno prišarafljena iverica ili nešto slično. Ubačene 2 valisnerie i nešto plutajućeg bilja (pistia, slučajno dospjeli komadići mahovine, malo vodene kuge). Bilje sam stavio onako zbog vode, s tim da se ovo plutajuće praktički ni ne primjeti kad se gleda u akvarij. Nije još gotovo, ali polako. Najvažnije je tu.
Stanovnici 14 nigrofasciatusa najrazličitijih veličina i jedan puž. Malo su još stidljivi, ali se polako privikavaju. Taman krenu izlaziti i onda ih ja opet isplašim sa usisavanjem dna. Ali neka. Polako.
I da, nekako je (valjda sa drvetom iz kozičnjaka) tu dospjela i kozica koju sam danas vidio i preživjela je nekako s njima već par tjedana, koliko su ribe unutra

Bacajte komentare i prijedloge... go easy on me please