0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
E, pa ja tvrdim da su to razmaženi balavci, budući mučitelji i ubojice jadnih životinja, a ne teraristi i tvrdim da ih je bolje odmah otpiliti, a ne ih još poticati u nakani da postanu vlasnici terarijskih ljubimaca!
Sta bi se dogodilo ako agamu zelim "upoznati" sa psom...? jel bi to imalo nekakve posljedice za agamu?i Odlucio bi se sa uzgojem zohara , fobasa i cvrčaka ali ne razumijem kako znati kod cvrčaka koje je musko ko zensko?http://www.akvarij.net/index.php?option=com_content&view=article&id=229:uzgoj-cvraka&catid=59:hrana&Itemid=181
Eto,zelim kupiti bradonju,ali su u pet centru pre skupe i u lošem stanju,zna li netko mozda gdje mogu kupiti bradatu agamu po normalnoj cijeni ali po mogučnosti u zagrebu ili okolici........zahvaljujem!
Sad malo googla i nasdo sam da nikad ne stavljamo plosnati kamen kao podrucje/mjesto za suncanje jel ake je prevruci kamen a agama na njemu da ce popeci trbuh jer ne osjecaju trbuh jeli to tocno ?!!?
ja sam početnik pa imam par pitanja u vezi agama1.koliko godina agama živi u zatoeništvu2.kako da uzgojim crve,fobase,žohare...