0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
danas sam joj stavil jednoh zohara unutra i zohar se zakopal nutra.
Citat: Manc12 - Listopad 22, 2010, 17:32:49 poslijepodnedanas sam joj stavil jednoh zohara unutra i zohar se zakopal nutra. Zohar se zakopa unutra, moguce ali... pa kako ga pauk nije ulovio, i mozes malo da prekopas trest i pronades ga
neznam. stavio sam ga nutra i odmah pobjegao , a pauk mi je gore na drvu tak da ga nemoze odmah uhvatit.
Ako je gladna cim joj priblizis hranu pincetom odma ce uzeti!
To sam i ja mislio dok mi nisu rekli da si pauk može zub slomiti na pincetu jer ne razlikuje pincetu od žohija. A mislio sam da znam većinu stvari.
ma daj,,,,deni sam zohara v mrezu pred nju i ako je gladna odma bu ubila,a kaj se tice grijanja,,,napisal sam ti kaj si kupis---tajmera,,,dojdi do mene zutra u jutro pa ti pokazem kak izgleda
Versi ne pletemrezu? I ovo prvi put cujem! Meni je sve ispleteno od nje!
versica plete mrezu al moja nece. ima nesto malo mreze.@Feha nema onolko mreze kad sam doso kod tebe
da pustiš pauka malo na miru i da ga ne gnjaviš splela bi...pusti je 5 dana na miru pa češ vidjet...
zna netko gdje vidjet da ce se uskoro presvuc ?
Citat: Manc12 - Listopad 23, 2010, 18:46:27 poslijepodnezna netko gdje vidjet da ce se uskoro presvuc ? Abdomen ce joj potamneti, prestace da jede i napravice "posteljicu" od mreze na kojoj ce se presvlaciti! http://i93.photobucket.com/albums/l57/exsyntax/gpulchripespremolt.jpg Evo primer! Mada nije versi! Levo je presvucena, desno treba da se presvuce!
Nema na cemu! Ja imam bas malu Versicolor, i obozavam je! Mada je mnogo brza i nervozna! Imam snimak dok je bila bas mala!