0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja mislim da si postigao ono sto zelis i da je to to.Sad rasturi scape i novi radi Zezam se naravnoJel se kozice mnoze I te puzice povataj i poštom dirket meni za Helene
Citat: igor8 - Prosinac 27, 2010, 23:56:38 poslijepodneto je s novim aparatom Fotke su odlične, ni ja ne bi bolje!!
to je s novim aparatom
Citat: Venom - Siječanj 03, 2011, 20:24:30 poslijepodneJa mislim da si postigao ono sto zelis i da je to to.Sad rasturi scape i novi radi Zezam se naravnoJel se kozice mnoze I te puzice povataj i poštom dirket meni za Helene kozice se mnoze ko lude! ima ih oko 50-tak komada! počeo s 8 prije 3 mjeseca! a puzeve trebam jer imam i ja helene u drugom aq
Citat: igor8 - Siječanj 03, 2011, 23:03:40 poslijepodneCitat: Venom - Siječanj 03, 2011, 20:24:30 poslijepodneJa mislim da si postigao ono sto zelis i da je to to.Sad rasturi scape i novi radi Zezam se naravnoJel se kozice mnoze I te puzice povataj i poštom dirket meni za Helene kozice se mnoze ko lude! ima ih oko 50-tak komada! počeo s 8 prije 3 mjeseca! a puzeve trebam jer imam i ja helene u drugom aq jel imas za prodati 2 helene
Citat: igor8 - Listopad 18, 2010, 12:11:38 poslijepodne...i ljudi jede kome ramshorn puž bilje???ramshorn ne jede bilje osim kada je skroz trulo za razliku od jabučara koji su vrlo nepouzdani i znaju požderat sve što im dođe pod stopalo, sli opet znaju biti i dobri..uglavnom, meni je bilje krenulo tek kada sam se rješila velikih napasnika i ubacila male crvene
...i ljudi jede kome ramshorn puž bilje???
Koliko vidim imaš malo jači problem sa algama Na žalost nemaš niti jednu "standardnu" biljku na kojoj bi se modlo skužiti u čemu je problem.Možda da ubaciš negdije u ćošku kakvu polispermu ili nešto brzorastuče, na kojoj biš mogao dijagnosticirati u čemu je frka Pozz.
Ouuu, pa ovo je mrak!!! Igore, svaka čast! Nemrem vjerovat' da ti je mrežica za mandarine bila dovoljna za ricciu - meni samo til pomaže da mi ne pobjegne s kamena. Kad sam imala mrežicu za mandarine morala sam čak žicat končastu al se baš nije htjela na ricciju naselit'.
Citat: gstaraz - Siječanj 03, 2011, 23:20:36 poslijepodneKoliko vidim imaš malo jači problem sa algama Na žalost nemaš niti jednu "standardnu" biljku na kojoj bi se modlo skužiti u čemu je problem.Možda da ubaciš negdije u ćošku kakvu polispermu ili nešto brzorastuče, na kojoj biš mogao dijagnosticirati u čemu je frka Pozz.problem s algama??? ti to mene malo zekaš, a?
Citat: igor8 - Siječanj 04, 2011, 10:47:38 prijepodneCitat: gstaraz - Siječanj 03, 2011, 23:20:36 poslijepodneKoliko vidim imaš malo jači problem sa algama Na žalost nemaš niti jednu "standardnu" biljku na kojoj bi se modlo skužiti u čemu je problem.Možda da ubaciš negdije u ćošku kakvu polispermu ili nešto brzorastuče, na kojoj biš mogao dijagnosticirati u čemu je frka Pozz.problem s algama??? ti to mene malo zekaš, a?mislim da je kolega mislio na ovaj veliki kamen i staklo..
Sorry stari, nemam pojma kako sam ovo postao ovdije Gledao sam jedan akvarij sa tamnom podlogom i panjevima koji su bili prekriveni crnom čupavom...Zabuna, sorry
Citat: gstaraz - Siječanj 04, 2011, 18:18:20 poslijepodneSorry stari, nemam pojma kako sam ovo postao ovdije Gledao sam jedan akvarij sa tamnom podlogom i panjevima koji su bili prekriveni crnom čupavom...Zabuna, sorry Si to mozda gledao moj
Igor9 Hvala ma ima nestooo malloooo ali zato ima smeđe ali sad dolaze 2 Nerite nadam se da ce to rjesit (jel ima ko link da prolistam o njima) Igor8 os usput kad ti bude doc do mene u Kastela i slozit mi jedan takav
Citat: Venom - Siječanj 04, 2011, 19:00:54 poslijepodneIgor9 Hvala ma ima nestooo malloooo ali zato ima smeđe ali sad dolaze 2 Nerite nadam se da ce to rjesit (jel ima ko link da prolistam o njima) Igor8 os usput kad ti bude doc do mene u Kastela i slozit mi jedan takav Gledao sam tvoj aq i super je! Nije potrebno puno znanja, samo malo mašte!
e napokon je stigao i moj CR320 u silver boji,planiram nesto slicno,ali sa crnim kvarcnim pjeskom sa skroz malo bijelog pjeska.i nadam se da ce bar blizu biti ovom tvom