0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
lepo se to razvija, samo ne bu ti ono drvo kaj je u akavariju istrunulo?zakaj si to uopće nametal?
pre dobro ja cu si ovako neka napravit za cc 6 god. zato kaj su mi u akv. duh crni skalar i neka meni nepoznata riba zivorotka (nije gupi,švert,plati ili moli nesto skroz deseto pa mislim duh je vec odrastao ima cc30cm skalar skoro ima jedno 10 cm a ona riba je odrasla neznam koliki joj je zivotni vijek e da ta riba jede gupije odrasle i platije također ako neko tu ribu prepozna neka mi javijos nesto stvarno t je akvari prva liga
ma znam ali sa dao obecanja ukucanima ni jedan vise zato kada dođu rodice od 3 i5 g sve rasture pa cak i nekako mali odljepr silikon od akvarija pa pocne curit kap po kap i na kraju ode parket pa svi sizde na mene i onda sam prije godinu dana nabavio terari i tri africka puza iz njemacke no evo opet problema rodice skoro su mi terari razbile fala bogu pao je na krevet i nista se nije zdrmalo i kada se sve zbroji nemrem nista novo donosit pa moram cekat da mi se jedan akvari oslobodi
odlično se je to zazelenilo u ovih mjesec i pol šta ti je druga slika, prazni akvarij ?
Odlično! Od moje ništa. Još se samo na dva kamena drži, ali i to kilavi. Premalo svjetla.Slike su mrak, pravi krajolik litice....
U fino se razraslo,stvarno odlicno izgleda sad.