0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
prijelipa ti je versicolor a ovu lampu sto se vidi na slikama, to sluzi kao grijac ili?
ok ako je na staklu 30 stupnjeva..u sredini ter je oko 25 i to je ok... nemoraš svaki dan vlažiti,dovoljno je da ima posudu sa vodom i 2x tjedno navlaži treset oko posude i to je ok...
Bome lijepo napreduje.. ubaci joj neku koru i umjetno lišće ili slično nešto ispod čega se može skrivati...
hocu hocu , prije 10 min sam joj ubacil fobasa velicine 2cm , al sam mu glavu zdrobil , bez problema ga savladala
Lijepo, povecava se broj ljubimaca
evo jedne tužne vjesti, uginuo mi versi
Citat: Manc12 - Srpanj 26, 2011, 18:44:49 poslijepodneevo jedne tužne vjesti, uginuo mi versi Jel bio muzijak? Steta
Citat: KLOKI95 - Srpanj 26, 2011, 19:44:05 poslijepodneCitat: Manc12 - Srpanj 26, 2011, 18:44:49 poslijepodneevo jedne tužne vjesti, uginuo mi versi Jel bio muzijak? Stetaneznam sto je bio,al zadnjih mjesec dana nije mogao opce se penjat po staklu,uvijek je bio nutra u vodi, a vlaga mu je bila odlicna.po tome mislim da je bio muzjak,jel je ispleo mreze u ljevom kutu u terariju. 8 mjeseci se nije presvukao
Za početak odmah makni taj grijač od ispod jer budeš prekuhao sirotog pauka, nakon toga izvadi pauka van i lijepo pobriši ovu vodu sa stranica. Ako je to onaj "heat mat" onda ti je to daleko previše za tako mali terarij. Kaj to imaš i lampu u terariju?
Grijaci inace se preporucaju stavljati s bocnih strana, jer su tarantule sklone kopanju...mislim da ti grijaci nisu potrebni za tarantulice, osim ako ti je u kuci manje 20 stupnjeva, njima tije je temp. od 24 stupnja sasvim u redu