0 Članova i 12 Gostiju pregledava ovu temu.
Možda koja lijepa biljka nemora biti prava umjetna sa nekim lijepim velikim listovima da popuni prazninu?????
Lijepi i veliki je terarij, šteta ga je ostaviti praznog. Ja sam u svoj sa versicom natrpala hrpu drva i biljki, izgleda ko mala džunglica. Paukica ima puno više mogućnosti za skloniti se, za plesti mrežu i sigurno joj je ugodnije nego na golom staklu. A i terarij je lijepši za vidjeti... Btw. ja uopće nemam posudu s vodom kod versice. Redovito joj špricam i vlažim terarij, a ona pobire kapljice sa stakla.
Evo da se i ja pohvalim... .16.10.2010 nabavio sam Versicu (od Freze ) veliku oko 8-9 cm ! ( slike sutra )Svaki komentar je dobrodošao!
Citat: Manc12 - Listopad 16, 2010, 19:42:55 poslijepodneEvo da se i ja pohvalim... .16.10.2010 nabavio sam Versicu (od Freze ) veliku oko 8-9 cm ! ( slike sutra )Svaki komentar je dobrodošao! I ja sam od Freze uzeo Versicu 8 cm.
Pa stavis ako imas doma onu čuvarkuću, ako znas sta je to, ili podes u šumu i uberes neku paprat i to posadis!! tako bi ja barem za pocetak
evo , da ne otvaram novu temu , jel mi moze netko rec vise o T - AVICULARIA MINATRIX
jel poželjno stavit Versiju neko skloniste u terarij ?
nakon sto sam se probudio ujutro , odoh pogledat tarantule , kad vidim , presvukla mi se A.geniculata nakon kolko dana joj mogu ponudit hranu ?
stavi termometar na sredinu terarija,,,,vjerojatno je nesto niža temp.