0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Malky - Listopad 26, 2010, 12:35:27 poslijepodneNa neki cudan nacin se i slazem s njime, evo kak:Ako unutra imam par gupija i jos nekog ribeka i sve skupa ne kosta cijenu tog lijeka, ja bih postupio po preporuci prodavaca ali......... lijek mozes imat za vise potreba, a ako imas unutra recimo ribe koja svaka kosta 50kn na vise onda je to vec druga pricaMalky, žao mi je što imaš takav stav. Stvarno mi je bilo grozno kad mi je to čovjek rekao. Ne bih nikada bacila te ribice, koštale one kunu ili sto, meni je isto. Baco, žao mo je tvojih riba.i moje su neonkice na žalost platile danak ovoj boleštini, sve, do jedne, na sreću mali ramo živahno pliva.Potpuno se slažem da jednom kad preuzmeš brigu za živo biće onda ga trebaš voljeti i brinuti o njemu bez obzira da li je njegova novčana vrijednost 5 ili 100kn, ili ih nemojte imati
Na neki cudan nacin se i slazem s njime, evo kak:Ako unutra imam par gupija i jos nekog ribeka i sve skupa ne kosta cijenu tog lijeka, ja bih postupio po preporuci prodavaca ali......... lijek mozes imat za vise potreba, a ako imas unutra recimo ribe koja svaka kosta 50kn na vise onda je to vec druga prica