0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Venom - Ožujak 19, 2011, 22:10:50 poslijepodnePreedivno al ja bi tu doda jos malo zelenila i koliko vidin triba se jos razrast malo desna strana desna strana je problem jer ih na toj strani hranim i nezelim da tu ima puno biljaka. jos nisam nasao pravo rjesenje za tu stranu...jedno od rjesenja mi je da dio te desne strane gdje ih hranim izvadim i biljke i pjesak i stavim tu sitni, sitni pjesak.
Preedivno al ja bi tu doda jos malo zelenila i koliko vidin triba se jos razrast malo desna strana
odličnooo.svaka čast..tko ti je radio pozadinu sory ako sam propustio negdje u prijašnjim temama..baš bi si taku napravio al za ciklidni
e da i zaboravio sam i na malog akvaristu koji je "pomagao" u punjenju akvarija...
Citat: aquabot - Listopad 15, 2010, 21:00:54 poslijepodnevaauu, monumentalno! može malo tehniše daten? akvarij : 220x65x70rasvjeta: 2x39W + 4x54W T5filtracija: jedan unutrasnji pregradni filter iza pozadine od 3000l/s + eheim 2080pozadinu je radio FKovac
vaauu, monumentalno! može malo tehniše daten?
odlično izgleda,zanima koji su diskusi na zadnje dvije slike i gdje si ih nabavio?meni baš takvi fale
Akvarij je odlićan samo bi stavio jos oko stotinjak neonki crvenih.