Gle cann ja ću ti sad lagano metnut, a ti slobodno podivljaj....
Ja sam na ovome forumu puno duže nego ti za početak. Akvaristikom se bavim puno duže nego ti. Slažem akvarije koji su puno kompliciraniji nego tvoji. Znam o biljnim akvarijima puno više nego ti i nisam skupio skoro 5000 postova u manje od 2 godine zato kaj trkeljam gluposti u svakoj temi koju pročitam. Eto, ti to zovi bahatošću, ali ja to zove činjenice na temelju kojih imam sigurno veći kredibilitet od tebe, barem što se tiće aquascapinga.
Ja ne branim ništa tebi da pišeš, niti mislim da je ovo moj privatni forum, ali da pomažem i to konstruktivno i konstantno u njegov unapređenju i izgradnji, to radim. Rekao sam ti lijepo, kad ćeš počet bit konstruktivan slobodno se javi, ali ovo nije niti mjesto da se ti prepucavaš samnom.
Ovo je tema o aquascapingu u kojoj si ti izrazio negativan stav na koji sam ja izreagirao. Ja ti odmah sada mogu nabrojati barem 5-6 scapera kao što su Krco, Damber, Neve, Aquatic, Sarita, wickerman, Hento, + stara ekipa kao Crni, LP, Tuljan, Renta, Karlo, Tompa koji imaju odlične radove. Ovi novi su tu s razlogom i mi koji smo nešto naučili im želim pomoć i malo pogurnut ka odličnim scapeovim. Stvarno je uložen trud i vrijeme u pisanje tih članaka, a stvari se tek zahuktavaju. Zato molim te nemoj ljudima koji stvarno rade koristan posao i konstruktivni su kvariti raspoloženje zato što si ušao u menopauzu ili jednostavno nisi dobio od žene. Manje promjene raspoloženja ima moja cura dok ima PMS nego ti u jednom danu. To svi znamo i trpimo tako već dulje vrijeme, jer jednostavno ti si takav. Eto vidiš sad sam bahat, ali sad sam ti i napisao zašto sam bahat. Kad ćeš ti imati pokriće za biti bahat, onda mi slobodno spusti koju.