Srpanj 18, 2025, 22:24:12 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Koja hrana za ribice?  (Posjeta: 2491 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline deklok

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Osijek
Koja hrana za ribice?
« u: Listopad 12, 2010, 20:46:08 poslijepodne »
Pozdrav svima!!!

Planiram promjenit hranu ribama do sada sam ih hranio sa TetraMini Crispis (hrana je u listićima)... eh sada sam planirao im malo promjenit hranu. Pa mi recite dali da ostanem na tome ili da im kupim neku drugu od neke druge marke ili da im projenim malo listiće da uzmem mozda one smrznute kukce ili kako vec se zovu???

Ribe u akvariju su:
1 udovica
4 neonke
2 guppya
2 velifera mix colour
2 šverta
1 čistač

Offline crveni borac

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
Odg: Koja hrana za ribice?
« Odgovori #1 u: Listopad 12, 2010, 21:03:45 poslijepodne »
ja svoje hranim non-stop sa serinim listićima sera-vipan i zadovoljni su ponekad ubacim par zrna graška il nešto prokuhane zelenjave (list salate,blitve...) tek tolko da malo promijenim i mogu reć da je fešta u akvariju kad vide povrće grašak pogotovo moje mišljenje da nije obavezno da moraš mijenjat hranu al nebi smjelo škodit nešto drugaćije ni mi ne volimo svaki dan z ručak isto  :D

Offline deklok

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Listopad 12, 2010, 21:10:34 poslijepodne »
ja svoje hranim non-stop sa serinim listićima sera-vipan i zadovoljni su ponekad ubacim par zrna graška il nešto prokuhane zelenjave (list salate,blitve...) tek tolko da malo promijenim i mogu reć da je fešta u akvariju kad vide povrće grašak pogotovo moje mišljenje da nije obavezno da moraš mijenjat hranu al nebi smjelo škodit nešto drugaćije ni mi ne volimo svaki dan z ručak isto  :D

e bas sam bio sad u trgovini i vidio sam tu hranu Sera Vipan i citam sta psie iza i jer ta hrana u listicima ili vidim da je ok hrana mislio sam im tu kupit? Dali je ta hrana dobra?

Offline Smilas

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #3 u: Listopad 12, 2010, 21:15:41 poslijepodne »
Kupi sak hranu u aquaterri i kupi zamrznuti  tropical mixs, tako nesto, sa 5 vrsta zamrznute hrane i to je to...

Offline deklok

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Listopad 12, 2010, 21:45:24 poslijepodne »
Kupi sak hranu u aquaterri i kupi zamrznuti  tropical mixs, tako nesto, sa 5 vrsta zamrznute hrane i to je to...

Da uzmem tu jednu Seru Vipan i neku zamrznutu hranu mislio sam uzet one licinke  znaci malo promjene???

Offline draženw

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 55
« Odgovori #5 u: Listopad 20, 2010, 14:31:57 poslijepodne »

Da uzmem tu jednu Seru Vipan i neku zamrznutu hranu mislio sam uzet one licinke  znaci malo promjene???
Ja moje hranim isto sa Sera Vipan listićima i zadovoljne su. A za ribe dna koristim Tetra Wafer Mix sa spirulinom.

Offline Smilas

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #6 u: Listopad 20, 2010, 15:48:21 poslijepodne »
-Ja hranim svoje mikre i corye sa sak-om, zatim sa jbl tableticama za pod, pa tako pojedu coryji više i kozica ali jedu svi jer ovi to razbacaju po svuda, sa jbl listićima za sitnu ribu, sa zamrznutom artemijom i zamrznutim bloodwormsima a sad kad su i malci s njima moram ih prehranjivat i sa serinim micronom te artemia fluidom pripremljenim za mlađ..   ribeki su sretni, boje pršte i ne sjecam se kad mi je zadnja ribica krepala, a stalno nekog jarca tumbam po akvarijima...

Offline brabus

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #7 u: Siječanj 05, 2011, 00:22:49 prijepodne »
Ja korisitim Sak hranu  i listiće Serra naizmjence dan za dan, svaka tri dana dodam taleticu za corrye i ancistrusa, ponekad tubiflekse. Jedino mi se čini da tablete za ribe dna dosta prljaju vodu..