Akvarij nema donji okvir već samo staklo, tako da bi onda ipak nešto moralo ići ispod.Imam jedan akv. od 200 l (kojeg prodajem) bez ičega ispod ali ima plastični okvir i sve je bilo ok.Ovo je ipak skoro dupla litraža, a još ide i kamenje kao dodatna težina, pa sam više oprezna.
Ležaljka je malo mekanija ali je deblja od onih koje sam vidjela do sada.Čini mi se ravna podloga i ormarić ali budemo mi to svejedno izmjerili za svaki slučaj jer akvarij je još prazan

Akvarij sam kupila u jednom shopu u Varaždinu, firma Aquael (čini mi se Poljska).Povoljniji je od Juwela, a kvaliteta mi se čini sasvim ok.Imam jedan od 50 l od te firme već par godina.Čak su ga napunili tamo u shopu i stajao je tako par dana i sve je bilo ok.Nadam se da će i kod mene biti

Tu gumu nisam nigdje vidjela,barem ne kod nas.To je baš za akvarije ili se koristi za nešto drugo?Kakve je dimenzije? Sada sam stavila ležaljku ispod, samo moram još odrezati višak (probati ću staviti slike novog akvarija i ovog starog,ako mi uspije) Koja je cijena toga?Možda je stvarno bolje rješenje od ležaljke.
Mastino,to što ti imaš je nešto slično stiroporu ili je to isto?