0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
apsulutno... nekak si razmisljam, dal bi ja nagurao lepu tapetu u stan ako mi ona zauzima recimo četvrtinu kvadrature...
ne bi se složila s vama da je uvijek bolje bez pozadine da bi bilo više mjesta... baš suprotno... uvijek radim pozadine funkcionalne ribama... sa rupama gdje se mogu sakriti, mrijestiti, i šta god već rade po rupama... i time sam iskoristila velik dio prostora koji bi inaće bio ravan i od kojega riba ne bi imala ništa...u akvariju sa neonkicama pozadina recimo -slažem se- ne bi bila profitabilna..ali kod tanganjika ciklida - ako je napravljena tako da ju oni mogu iskoristiti- itekako je profitabilna jer znamo da neke vrste žive na rubovima tih okomitih litica... u rupama traže zaklone i tako...
meni se stijene baš i ne sviđaju, ribe ko da su mi u okviru za slike... uglavnom ja ih neću stavljat u svoje aq, a spiljice i takve stvari mislim napravit prirodnim kamenom...nekak mi je tak lijepše... btw danas su vam moderni stanovi sa što manje namještaja...
Citat: igor8 - Listopad 19, 2010, 11:07:09 prijepodnemeni se stijene baš i ne sviđaju, ribe ko da su mi u okviru za slike... uglavnom ja ih neću stavljat u svoje aq, a spiljice i takve stvari mislim napravit prirodnim kamenom...nekak mi je tak lijepše... btw danas su vam moderni stanovi sa što manje namještaja...Pustimo stanove i vratimo se na temu Dentex podržavam te u namjeri, još ako kaniš sam raditi stjenu bit će točno onak kak si želiš.
jel mogu u tangu sa leleupijima i multicima ic cistaci (ancici i mali pleho)?