Velik pozdrav svima koji su bili na druženju kao i onima koji su imali želju a bili su spriječeni biti na okupljanju......

Okuplajnje je bilo ljepo i ugodno, pričalo se o svemu i svačemu ali najviše se pokazivalo svoje ljubimce i akvarije...sve super i sve pet....

.
Hvala Grofu što je sve ovo predvodio i kako sam piše sljedeče bi okupljanje trebalo biti ugodnije i s više članova a pao je i prijedlog da se nešto i u zube zabije ....

.... da malo koristimo čačkalice pa je i to jedan pomak da nas možeda bude i više.....jasno s naglasnom da to ne prijeđe na neku mesnu zabavu....

Moj prijedlog bi bio sljedeči kako večeina i piše tu, da se nisu čuli a s gornjom ili donjom stranom stola ....bilo bi lipo da pomalo svak od nas postavlja neka pitanja, koja ga kao akvaristu muče a da ostali dio, iskusniji nastoji pomoč takvima koji imaju problema oko akvarija ili ribica tako da se to u jednom djelu pretvori malo u neku raspravu i podjelom iskustava kao i nekih viška stvari, tipa travice riba ko ima za udomljavanje ili pordaju po razumnim cejnama da tu jedni drugima izađemo u susret....

... jer danas ja dam nekom sutra če taj meni i tako to ide u krug...sve je bolje osim ič u dučan i kupiti travu, koju je neko prožvakao pa stavio u izlog ili zavukao šprutil u akvarij u kojem traži živu ribicu da je proda dok ostale plutaju akvarijem.....to bi mi bilo super i ljepo i iskreno druženje i prijateljstva koja su se več pokazala i sinoč razmjenom mobitela i željom da se druženje nastavi i van naših okuplajnja....sve petica...

....
U svemu ovom vidi i predlažem Grofa da on bude osoba koja bi to sve bolje osmislila i predvodila takvo druženje i okupljanje, ako se slažete imam prijedlog....
Ja Grofa predlažem kao nositeljem okupljanja i onim koji če sve ovo bolje osmisliti ......

......a vi kao i ja dajte svoje prijedloge..
Ja dajem svog glas za Groga...

...., a vi ostali to potvrdite ili dajte svoj prijedlog........po svakom pitanju....
Ja se raspisao kada sam u saboru pa nezamnjerite ako sam dosadio.....evo da vas još jednom sev skupa pozdravim kako sinočnju ekipi tako i one druge koji prate forum a nisu mogli biti sinoč s nama, jasno na kraju veli kozdrav našem članu iz šibenika NIKKKA33 s njenim fotoreporterom...

pozdrav svima...