Pozdrav
imam par pitanja posto imam jedan jako lipi prostor di nisam ogranicen duzinom ni visinom...planiram nesto oko 700 L
1.koliko debelo staklo bi trebao uzet i koju vrstu?
2.jedan mestar (nije za akvarije) mi nudi triplex kao s folijom izmedu 2 stakla da se uopce to navodno nevidi nista,dali je pametno tako nesto? govori da ima velika prednost ako puke jedno da mogu reagirat na vrime ali meni nije u cilju da pukne bilo sta 
3. cijena za m2 19 mm je bila u splitu mi 1900 kn (pao mi je mrak na oci ali eto)
pozdrav
evo za 1500 kn ja ti napravim sa poprečnim pojačanjem od 1 cm debljine kadu dimenzije za koje mislim da su najidealnije za baratanje. 200x60x60, a to iznosi 720 litara. moja preporuk je da si napraviš oko tog akvarija okvir jer je to veliki pritisak vode koji je najjaći na dnu.
okvir se može kombinirati od bilo kakvog materijla drvo, metal, aluminij, inox. meni osobno njlepše je vidjeti inox L profil.
ako želiš mogu ti napraviti sa okvirom kao dodatnim pojačanjem.
pošto ja tako radim, a napravio sam ih cca 20 akv.preko 500l i još nije bilo nikakvih problema i reklamacija. (spavaš mirnim snom)
još jednom, moja preporuka: sve iznad 500l treba staviti okvir ili nekakva druga alternativna djelujuća rješenja.
pozdrav svim akvaljupcima