0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
hm... najbrže, najlakše - VODIČ ZA POČETNIKE...samo još brži odgovor: Filter se nikad ne gasi (osim kad se čisti)!!!i jedno brzinsko pitanje: da li je akvarij cikliran??? ako nije, pozdravi prodavača koji ti je prodao Neonkice u moje ime...
za neonkice je potrebno puno vise vremena cikliranja tj mora proci cijeli ciklus cikliranja oko 3 mjeseca prerano si ih stavio ..a ti mjehurici su dobra stvar filter mreska vodu stvaraju se mjehurici zraka u vodi.ja bi se rjesio neonkica i nabavio neke zivorotke gupije ili nesto takvo.ovo prodaj ili pokloni nekome
koloiko uopce imas riba unutra?kod Eheim pik-up filtera ti je fora d aako mu napiknes gore onu cjevcicu koja je izvan vode on mora rasprsivati zrak i to je dobro, ako pak nema tog onda je to samo zato sto je u spužvi ostalo jos zraka, a ako je to slucaj onda ti ne vjerujem da je filter radio dva tjedna jer bi to izaslo, jer pri prvom koristenju filtera cista spuzva bez problema pusti zrak nakon par dana.nisi napisao nista detaljno o akvariju tako da ne znamo ni imas li grijac i znas li koja je temperatura unutra. A kako ne znamo ni koliko je riba unutra niti kako si ciklirao akvarij, ne mozemo ti pomoc. p.s. preventive radi stvarno procitaj vodic za pocetnike
Drago mi je da su ostale dobro. Obično se mijenja 30 tjedno, iako je bolje mijenjati manje a češće. Nadam se da je voda odstajala i prozračena kako bi ispario klor i oksidirali ostali štetni spojevi? Daješ nam jako malo podataka.