Žena je inzistirala da tak nazovem akvarij

(Oženjeni znaju o čemu se radi. Ostala imena su bila Močvara, Depresija ili Suicide

, naime ona je htela šareni akvarij). Moral sam ugasit jednu lampu jer nikak nisam mogel dobit kolko tolko prihvatljive slike.
Dakle akvarij je rađen u Aquateri sa opremom Juwel Rio 125l. Efektivno je 115l unutra. Išel sam na neki Amazonski postav, al su su sve biljke osim jedne Azijske. Od stanovnika tu su: 12 serpi, 1 par apistogramma agasizzi fire red, 1 par apsitogramma borelli opal, 1 par ancistrusa (već su se izmrjestili), 3 otocinculusa, 5 corija (oni šareni na P), 3 amano kozice, X red cherija, 1 jabučar, 1 sulawesi puž i 15-tak helena puževa. Dio stanovnika je iz mojeg sada bivšeg Uredska Amazona (
https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=45496.msg496072#msg496072).
Drvo je loza, kamen je sljemenski, CO2 se ubacuje prek ovog malog filtera. Postav je rađen tak da se apistogramme podjela s lijeve i desne strane ovog velikog grma kripte, kaj su i učinili, i svaki par ima jedan kokos. Ancistrusi su si zauzeli jednu šupljinu u lozi. Svi se slažu, jedinu se coriji malo boje dok serpe jure ko manijaci po akvariju.
Znam da je kliše, al uživo ovaj akvarij izgleda puno bolje i svjetlije.