0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
prije par dana sam si kupio plavog betta borca i stavio u akvarij 70l s neonkama i koridorasima, ali totalno se nekako nije uklopio s njima , stalno se negdje skriva ispod bilja i stalno se zavlači, jedva da ga primjetim u akvariju jel to normalno za njega il? jel baš mora bit u malim posudicama sam, kao u shopovima il može bit u većem akvariju?
Citat: mato - Rujan 07, 2010, 18:15:08 poslijepodneprije par dana sam si kupio plavog betta borca i stavio u akvarij 70l s neonkama i koridorasima, ali totalno se nekako nije uklopio s njima , stalno se negdje skriva ispod bilja i stalno se zavlači, jedva da ga primjetim u akvariju jel to normalno za njega il? jel baš mora bit u malim posudicama sam, kao u shopovima il može bit u većem akvariju? Teoretski bi sve trebalo biti OK, neonke i corydorasi su odlični sustanari Betti. Možda mu je strujanje vode od filtera prejako, koji filter koristiš? a možda se još nije akomodirao jer je friško došao u akvarij. Jesi mu probao staviti ogledalo i jeli se šepurio na odraz? Jede li? Može slika akvarija i bette?
Akvarij ti je dosta zasađen i ima mjesta za skrivanje od protoka tak da mislim da ne bude problema .
Pripazi da bude bilja koje je skroz uz vrh, da nemora mnogo plivati da dodje do zraka.Takodjer, mozes li uslikati tu zenku? Iz daljine se vidi da je dobule-tailovka ali mi se takodjer cini da ima malo preduge peraje za zenku...